Psychické problémy - homeopatika

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41069 26.7.2012 9:17

Ahhojky, holky od porodu -2 roky mám občasné problémy z úzkostmi a různé strachy. Zkoušela jste některá homeopatika? já jedny dostala, ale bojím se je vzít, protože prý prvně účinkují tak, že stav se zhorší a to nevím jak bych ustála. Tak to stále odkládám.
Je tady někdo kdo má zkušenosti s nimi a třeba i na psychické problémy? Nebo někdo kdo zkoušel i Tradiční, čínskou medicínu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já teda zkušenost nemám, ale zkusila bych to ;) Ono u všech léků na tyto problémy je docela velké riziko, že se stav hodně zhorší a to ne jen po prvním užití, nikdy nevíš co se stane, ty jsi na to ted připravená, tak to zkus a pokud ten horší stav opravdu bude špatný, tak stejně přejde. Určitě to chce nějak léčit a nenechávat to. Já si myslím, že by homeopatika mohly být dobrou volbou ;)

  • Ahojky, jen me napada zkousela jsi treba psychologa?? Ale k otazce, ja beru homeo na bradavice (protoze jsem zkusila kdeco i vypalovat jsem byla 5x a nepomohlo) a prvne se mi to zhorsilo, udelalo se mi jich vic a ty co se udelali se po dvou mesicich ztratili a ta obrovska uz se ztraci pomalu taky. Takze je mozne ze se to sice zhorsi,ale ucinek bych rekla je vice nez zaruceny a kor kdyz pises,ze je mas na miru. Ja mela homeo na porod a jsem max max spokojena a urcite tomuto moc verim. Drzim pesti at ti to pomuze a je lip.

  • Ahoj, můžu se zeptat o jaká homeopatika jde? Já tím bohužel trpím také...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist