Prý jsem divná

Otázku položila: Ela1 2.4.2023 21:59

Dobrý večer, chtěla bych se trochu svěřit a poprosit o rady jestli je opravdu tak velký problém ve mně. Je mi 13 a jako nikdy jsem nebyla nějak extrémně výrazná a ani jsem neměla potřebu se nějak zviditelňovat. Ve škole jsem spíš sama jako samozřejmě občas se s někým bavím ale prostě skoro vždy se to obrátí proti mě. Třeba se o něčem bavíme na třídnické hodině a já k tomu jen řeknu své hned podle všech lžu atd. Jako v té škole ideální pozici nemám, i proto jsem si moc nesedla z jednou z nejoblíbenějších holek, která spíš bych řekla, že celé třídě velí. Kluci samozřejmě vždy mají blbí narážky nebo prostě furt nějaký problém a já fakt nevím co dělat. Furt slyším nějaké pomluvy na mou osobu třeba hlavně po TV (nejsem zrovna nejlepší ve sportech). To je opravdu takoví problém ve mně ? Nebo proč mají všichni potřebu mě soudit ? Předem děkuji za všechny odpovědi.❤️

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nejvíc asi pomůže si přestat všímat, co o tobě ostatní říkají a přestat o tom pídit. Prostě si dělej svoje, a buď se jim to líbí, nebo ne, což je jejich problém, ale buď zároveň přátelská a respektující, abys jim ukázala, že jsi nad malichernostmi.
    Když ostatní vidí, že ti jejich řeči vadí, tím víc budou o tobě drbat. Pokud uvidí, že ti to je jedno, přestane je to bavit, protože nebudou dostávat "potravu".

  • Aj by som ti napisala zvykaj si... no mozno si zvyknes, mozno nie. S tymi ludmi si nebudes nikdy rozumiet. Ty budes casom riesit svoj zivot, oni budu stale riesit zivoty cudzie. Vacsina z nich sa nezmeni. A na strednej to bude podobne. Zopar ludi bude co si budes mat co s nimi povedat, ostatny budu zasa ti povrchni co nevidia bordel pred vlastnym prahom (vlastnymi dverami). Uz podla toho ako pises ty budes hodnotovo vyspely clovek, oni zostanu duchovne prazdni, iba materialne zalozeni, vnimanim iba ako ostatnych pouzit a vyuzit. Tak to teraz v zovote chodi.. budes mat sice zivot tazsi, ale budes sa vediet pozriet do zrkadla. Hlavne sa neznizit na ich uroven. Radsej ist zivotom sama s hlavou hore, ako robit niekomu rohozku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist