První zvuky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45584 8.9.2011 11:11

Kdy vaše dítka začaly vydávat první zvuky ? (-:

Odpovědi správkyň témat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já teda nejsem maminka, ale mám dva synovce. :) Staršímu je 3,5 roku a mladšímu 11 měsíců. Od mala byli oba šikulové, nepamatuji si přesně, ale v půl roce už oba broukali a vrčeli atp... :)) Ten mladší teď už brblá - zvládá máma, táta, bába a říká dída a títa. :)) A taky pa a aoooj a přitom mává. :) Záleží jak kdo, v tomhle věku mohou být rozdíly patrné a značné. ;) Sestra bydlí s rodiči manžela a já se dvěma sourozenci a rodiči je často navštěvujeme, takže děti mají obrovskou pozornost a s každým si vždycky někdo hraje, mluví na něj.. To pak je hned znát. :))

  • Ahoj , můj malý synovec si začal žvatlat už těd , ale je to takové to hekáníčko-breptáníčko a má za týden 4 měsíce .

  • Malý si začal broukat okolo třetího měsíce :o) Na první slovo jsme si počkali až do roka.

  • malej začal vydávat všelijaké ebe, gege a nejoblíbenější neee někdy kolem konce 2hého měsíce a to jsou prý kluci malinko pozadu..ale musím se pochlubit, jsme 5.tý měsíc a u příkrmu, když je to něco zeleného, říká "ble"..jak kdyby věděl, co to znamená :-)

  • náš malej si začal povídat taky kolem druhého měsíce. nejčastěji po ranu, když byl dobře naloženej :-) ted mu jsou tri mesice a uz vyklada uplny pribehy, akorat mu neni rozumet :DDD

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist