První zaměstnání a hledání nového

Otázku položila: Anonymní uživatelka #404917 8.3.2021 17:28

Ahoj,
začátkem února jsem nastoupila do svého prvního zaměstnání na zákaznický servis u jedné přepravní společnosti. Hledala jsem práci aktivně zhruba 5 měsíců. Prvních 14 dní bylo školení. Firma má dobré zázemí, jsou tu fajn lidi, kromě našich nadřízených, kteří mají nos nahoru, ale všude je něco.
Náplní práce je zvedání hovorů, rady příjemců/odesílatelům a řešení zásilek. Práce to není pro mě, nehodlám ji dělat celý život, ale nikde jinde mne kvůli malé praxi nevzali.
Každý mi říká, že mám krásné hovory, jsem milá a vedu si dobře, ale bez tak už to nějak nedávám. Někteří lidi jsou v pohodě, ale pak jsou tu ti, kteří si myslí, jak jsou nadřazení, jsou nepříjemní, pár hovorů bylo i takových, že na mě řvali a upřímně to moc nedávám, jednou jsem brečela, kvůli tomu, že jsem bez tak půl hodiny říkala to samé a nic a pak to ve mně pěkně pěnilo, ale musela jsem se krotit.
Říkala jsem si, že to zkusím pár měsíců, že mi ta práce něco dá, budu třeba více ofrklá, zvýší se mi sebevědomí, ale za ty nervy mi to nestojí. Každé ráno sem jezdím s nechutí, ráno mám sevřený žaludek a moc toho nesním. Ke všemu je nás tu málo, kvůli tomu je špatný provoz, a proto nám dávají povinné přesčasy na celý týden a člověk by byl při ranní směně radši doma v 5 než v 6.
Dost uvažuji nad odchodem, ale najít teď něco nového je zázrak, hlavně bez praxe. Kamarádka mě chce přetáhnout na aktivní linku k ČSOB, že bych zase volala já a ptala se lidí, ale nevím. Za jedno teď ani nevím, kdy bych mohla jít na pohovory, když jsem celý den v práci.
Počkám ještě 2 týdny, zda se provoz díky příchodu nováčků zlepší a jinak nevím.
Vím, že je to na mně, ale zajímal by mě názor někoho jiného, co by mi v této situaci poradit.
Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist