První vrásky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #312201 4.12.2020 12:44

Jaké používáte krémy a čištění pleti na první vrásky? Po porodu se mi udělaly první vrásky. Trošku tapu a nevím co vybrat pro sebe ve věku 33let. Chci koupit kompletní péči od čištění po krémy. Budu ráda za vaše rady a názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Voda na čištění pleti. A nějaký mastnější krém na noc. Já používám Krém s mumiem od Epamu. Je to bez chemie a parfémů, pravda, trochu je po mumiu cítit, ale nedám na něj dopustit. Jinak nic, kosmetika a tonika v pleťové vody a mléka je především byznys. Každopádně čím méně chemie dáš na pleť, tím méně ji budeš zatěžovat.

  • Používám krém Plumérie od Puaree - česká domácí výroba, bez parabenů a chemie, nabouchaný vším možným dobrým pro pleť. Je dražší, ale bezvadnej. A pak taky Energy - krém Ruticelit (ti mají vůbec výborné věci, opět dražší, ale samé přírodní, bylinkové, používám roky a pomáhají, třeba i na klouby a šlachy. Mají to všechno na netu). Je to bylinkové, kromě jiného píšou, že je to i na vrásky. A taky mi magistra v lékárně kdysi doporučila Infadolan. Je strašně mastnej, tak leda do mrazu nebo na noc. Ale prý, kdyby se to používalo pravidelně, tak nebudou vrásky (používám minimálně, protože na něj zapomínám). Mně se za poslední rok udělaly vrásky dost, 39 let. Navzdory několikaté pravidelné péči o pleť (starosti, nevyspání od dětí holt udělají své). Taky je dobré si dělat pravidelně masky. Na sobě to vidím. Značku masky nedoporučím, používám tak různě, co se mi dostane pod ruku. Hlavně pravidelně čistit pleť, ráno i večer, krém denní i na noc, třeba i silnější vrstvu (zároveň jako maska). A dostatečně pít a dobře jíst :)

  • bestie7.12.2020 7:35

    Ještě bych doporučila masážní baňky na obličej, ty pleť lehce vypnou manuálně. Myslím, že by výsledky mohly být dost dobré, ale nikdy jsem nevydržela dostatečně dlouho. (Stačí ty dvě nejmenší velikosti, např. tady: https://www.sanomed.cz/e-shop/rehabilitacni-pomucky/masazni-banky/banka-sada).

  • Jarmillka4.9.2022 15:25

    Veškerou kosmetiku si objednávám tady z toho eshopu od značky Maremma Officinalis a doporučuju vyzkoušet hlavně tu jejich pleťovou kosmetiku https://elabela.cz/maremma-officinalis/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 518 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist