První stoličky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21287 25.7.2012 11:06

Ahoj holky, jak dlouho vašim dětem trvalo, než se prořízly stoličky? Našla jsem malé na levé spodní straně bouličku, která je tvrdá, ale už je to 14 dní a vůbec se nezvětšuje. Malá je úděsně protivná, celej den brečí, kaká 6x denně, nechce moc jíst a moc nespí. Já jsem na ni sama a už toho mám taky dost :-(. Jak dlouho to ještě může trvat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Moje Kaya to měla teď dva týdny nateklé, poslední dny fakt hodně a včera už byla vidět špička stoličky.. nateklé je to pořád hodně. Taky byla nevrlejší, ale nese to celkem dobře. Spíš vzteky kouše do věci, než že by plakala. Taky jsem s ní teď sama a prostě jsem ji muisela víc zabavit..
    Ale nikdo ti nepoví, jak dlouho to bude trvat, každé dítě to má jinak...

  • Nám stolička vyrostla rychle, objevila se malá boule, pak to měl asi 2 dny nateklé a pak byl kousek zubu venku..a postupně rostl. Za nás horší byly špičáky, zase lezly oba zajednou a ty nám lezly snad měsíc, vždy se to uklidnilo a pak znovu.
    Nám pomáhá skvěle Kanesten, dávám jej jen v noci, když začne křičet a kousat polštář, to pak spí až do rána.

  • na druhou stoličku čekáme už skoro měsíc, boule je tam jako hrom, uslintaný je až běda, průjem je taky na denním pořádku, ale ještě si asi chvíli počkáme. Bojujeme s každým zoubkem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist