První sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #470237 26.5.2023 19:23

Ahoj. Je mi 21 a s přítelem jsme spolu oficiálně měsíc, jemu je taky 21. Jsme spolu tak 2-3x do týdne, nicméně včera jsme byli poprvé u mě a spal u mě. Nejsem naivní, aby jsem si myslela, že třeba nemusí k něčemu dojít, nicméně jsme se teda u filmu začali líbat, trochu vášnivěji, a začali jsme se osahávat a tak podobně. Já ale měla v hlavě zaryté, že prostě když jsme u sebe poprvé, tak sex a podobné aktivity prostě nebudou, že se začneme třeba nejdříve poznávat v tomto postupně. Jakmile už to bylo trochu vášnivější, tak jsem přítele zastavila a řekla, jestli spolu nemusíme hned takto první večer spát a on řekl, že samozřejmě ne, že to je na mě a že pokud chci počkat, tak že on samozřejmě počká a respektuje to.
Já už sexuální zkušenosti mám, i partner, jen jsem teď byla rok úplně sama a nic jsem s nikým neměla ( ani pusu ), takže jsem z tohoto lehce vypadla. Teď nevím, kdy je tak vhodný čas na to už povolit a poddat se tomu, zároveň abych nevypadala nějak jednoduše, že jsem se s ním vyspala třeba brzy nebo tak.. chtíč tam vůči němu mám obrovský, ale ta hlava mě nějak zastavuje, asi na to jdu moc logicky, nicméně se chci zeptat, kdy je to podle vás moc brzy a kdy už je taková doba, že by si partner mohl začít říkat, že je třeba něco špatně?
Děkuji za rady:)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Upřímně nechápu co řešíš... měsíc je dostatečná doba na to aby jsi věděla jestli s tím člověk chceš jít dál či ne. Takže pokud chcete oba sex tak se spolu vyspěte. A ne jako lehká holka co dá každýmu po takové době fakt vypadat nebudeš.

  • Kdyby si byla panna, tak to chápu, ale takto bych to tak asi neřešila. Řídila bych se svými pocity a ne, jestli jste spolu dostatečně dlouho...chceš s ním spát? Přitahuje tě, vidíš to s ním dál? Pokud je ti to zatím "proti srsti", tak se do toho nenuť. Neboj se, že bys z toho vypadla, jak to přijde, půjde to zas samo. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist