První sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39935 26.4.2012 0:09

Asi je to hloupá otázka, kdy je podle Vás vhodné začít se sexuálním životem.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nezáleží na tom kolik Vám je, jestli 15 nebo 20, ale jestli je to právě on, s kterým chceš přijít o panenství a abys na to měla pěkné vzpomínky. Hlavně musíte chtít oba a nezapomenout na ochranu.;-)

  • Podle mého názoru nejdřív v 15ti a potom záleží na tom s kým a ne kdy. Prostě až najdeš toho pravého, kterého miluješ a on tebe a nějaký čas spolu chodíte.
    Například já začala brzo, asi půl roku po 15tých narozeninách, ale se svou první velkou láskou, chodili jsme spolu půl roku, měli se rádi a já jsem ráda, že to bylo takto a že to byl on. Teď už je mi 24 mám rodinu, ale s oním klukem se občas pobavíme spolu a oba na sebe vzpomínáme v dobrém. Oproti tomu mám kamarádky, které si třeba počkali do 18ti, ale byl to jen takový úlet s klukem se kterým ani nechodili... Takže pak je jedno kolik ti je,ale jestli jsi na to připravená a hlavně s kým to je.

  • Až se ty budeš cítit připravená (samozřejmě po patnáctých narozeninách!). Víš co, někdo ti řekne, že v patnácti je brzo, ale jestli se na to cítíš, tak proč ne? Já se ti klidně přiznám, že jsem začala v patnácti a to na prvním rande, znala jsem ho už delší dobu jako kamaráda a když jsem s ním byla, tak jsem cítila, že je to ten pravý... a taky byl, jsme spolu už jedenáct let a čekáme dvojčátka:)

  • petulinkaa1326.4.2012 9:53

    bylo by dobre od 15ti let,ale jinak bych to řekla asi takhle - až budeš připravena a budeš to opravu chtít :-)

  • Verousek8926.4.2012 10:33

    Já začala na přelomu 17. a 18. narozenin s klukem, kterého jsem znala od 16 a přišlo mi to akorát. Nejsem ten typ, který by hned někomu skočil do postele :) Ale každý to vnímá úplně jinak. Sex je dovolený od 15 let. Hodně záleží na tom, jaký pohled na to máš ty a tvůj partner, také kdy si nějakého partnera najdeš, atd. Tohle je hodně individuální, ale měla bys to udělat určitě až ve chvíli, kdy to budeš ty sama chtít, rozhodně se do toho nenech nutit. :) :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 238 otázek, kterým se dostalo 271 628 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist