První sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409297 1.11.2020 18:13

Ahoj holky, předem upozorňuji, ze nejsem holka, která tu psala ohledně té kosti, ale normální holka, která by si přála poradit od zkušených žen/ dívek .
Mně i přítelovi je 16. Oba jsme ještě nikdy neměli sex. Jsme spolu skoro 4 mesice. Jde o to.. ze už bychom chtěli oba, ale je tu problém, že on mě nikdy neprstil. Jenom přes klitoris nebo si poševní chod roztahl prsty a lízal mě uvnitř pochvy. To je vše. Myslíte, ze je špatný mít první sex aniž by mi prstil? Vím možná hloupý dotaz.. další věc jestli není divné, ze mi ještě nikdy neprstil po 4 měsících. Přitom kamarádka už po jednom dni s klukem mu vykourila a on ji prstil.
Byla bych moc rada za slušnou odpoved a radu. Dekuju moc❤️

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, nejsou na to žádné normy, dělejte prostě jen činnosti, které jsou pro oba příjemné a oba s nimi souhlasíte. Samozřejmě nezapomeňte na ochranu a hodně komunikujte.

  • stupidiack2.11.2020 12:49

    Já nevím, asi jsem divná, ale já bych na tvém místě se sexem ještě počkala. Podle mě stačí i tohle, co provozujete (rukou, pusou). Ale nechci moralizovat.
    Jinak - ještě jsem neslyšela, aby byl nějaký termín na určování, dokdy od počátku vztahu se musí prstit nebo jestli vůbec. 🤭🤷‍♀️

  • Přesně tak 👆🏻. Lízání a dráždění klitorisu je taky už hodně.
    A sex bez prstění je na tobě/vás. Já to teda měla tak, že jeden kluk mi prstěním blánu protrhl (nespaly jsme spolu) a pak až s dalším jsme spolu spaly (ale rukou mi to taky dělal). Pokud ti jde teda o tu blánu. Jestli ji protrhne při prstění, nebo rovnou při pohlavním styku. To záleží na tobě, ale rozhodně to není divné, když by tě před prvním stykem nevyprstil. To prstění je spíše jako předehra, aby si tě připravil (pokud nejsi třeba hned mokra z líbání atd.) Já to tak třeba mám, ani mi tak nemusí sahat, stačí par minut líbání a jsem mokrá.

  • Nezapomeň velice lehce prosondovat rodiče, aby pak chudák kluk při mámině nebo tátově panice neměl problém s policií. Je Vám "pouze" -náct !!!
    To si jistě nezaslouží. :-o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 507 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist