První sex?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421340 17.11.2019 19:58

Ahoj je mi to trapný ale nejsem zřejmě jediná. Mám přítele od svých 14ti let teď je mi 18 a přítelovi taky jsme spolu už 4 roky bez hádek atd. ale ještě jsme neměli sex. Max. jsme se líbali nic víc. Přítel by už chtěl a já taky ale nevim jak se na to připravit jaký je to pocit. Jsem stydlivka a absolutně nevím co mám jako dělat.....? Nechci něco blbího říct nebo tak. Přítel je hodný netlačí na mě a respektuje mě. Posledně se o něco pokoušel začal mě líbat a hladit a říkal že by to se mnou chtěl ale já sem prostě nemohla. Jak to asi tak probíhá?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To je krásný, moc vám fandím a jestli jste se zatím jen líbali, ani nedoporučuji přejít rovnou k plnému sexu, ale můžete zkusit zajít dál, musíš si uvědomit, že v tomhle jseš to ty, kdo určuje jak dál, protože polovička by přirozeně nejraději zašla nejdál. Nůžete se třeba milovat přes oblečení a hladit všude možně, můžeš tak přivíst přítele k vyvrcholení a může se domluvit, že postupně můžete zajít i dál, ale že jednoduše nedojde ke styku, dokud ty nesvolíš. Je to nádherná příležitos se vzájemně více poznat, prozkoumat, naučut se dpolu být tělesně. Zvlášť pro tebe jako ženu je to hodně důležité, zvlášť pro tebe jako stydlivou ženu ;-)

  • Ahoj, přítel věděl, že to je mé poprvé a že se moc stydím. Netlačil na mě. Probíhalo to tak, že jsme jeli mimo město, objednali si na víkend hotel a nechali vše plynout. Bylo zajištěné soukromí a pohodlí. Vybrali jsme datum 2.12, při pohledu na svátek pochopíš :-D
    Dívali jsme se na telku, jestli jsme a přítel mě začal hladit a pomalu jsme se svlékli. Pak jsme přešli do horké vany, která uvolnila atmosféru. Naplno se nám to povedlo až napotřetí, ale bylo to nezapomenutelné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist