První sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #374901 19.7.2017 19:20

Ahoj, je mi 16 a máme mít s přítelem první sex, ale já mám strach že se mi nebudu líbit, protože tam mám malé chloupky co nejdou oholit a jsou trochu vidět.. :/ a taky mám strach že to bude bolet a že poteče hodně krve..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj. Podívej, chápu že si myslíš, že on bude chtít a chápu, že máš strach mu odmítnout, abys o něj nepřišla. Nemyslím si, že by na tom bylo něco nestandardního, nebo divného. Věř mi ale, že pokud máš strach, tak ještě ten čas není. Když jsem měla prvního kluka, byl o deset let starší než já a byli jsme spolu půl roku, samozřejmě, že chtěl sex, on už byl chlap a já puberťačka. Jenže já se bála a odmítala to. Několikrát jsem se k tomu snažila sebe samu donutit a pak stejně vždy ucukla. Měla jsem to stejně jako ty, strach z bolesti, strach z krvácení, dokonce strach z toho, že až to zjistí máma, třeba podle krve na kalhotkách, tak mne zabije. Nakonec jsme se dokonce i rozešli a já byla pořád panna. Začala jsem chodit ještě ten večer s jiným klukem, byl "jen" o čtyři roky starší a samozřejmě chtěl taky sex. Ale přístup byl někde jinde. Netlačil na mne. A víš co? Tím netlačením jsme se dostali tam, že jsem s ním poprvé spala už čtvrt roku od začátku vztahu. Tj. dosáhl toho, čeho ten před ním nedosáhl ani za dvojnásobně dlouhou dobu. A s tím klukem jsme se o osm let později vzali a už jsme další čtyři roky manželé, takže jsme spolu víc jak 12 let. Plánovali jsme sex, nebylo kde a tak tenkrát můj dnes již manžel zaplatil hotel. Řekla jsem doma, že přespím u kamarádky a jela za ním na hotel, šli jsme na večeři a pak to mělo přijít. Nedokázala jsem to. Věnovala jsem se mu ale jinak....asi nemusím psát jak. A byl spokojený. V tu chvíli jsem na to prostě nebyla připravená a i když ho to stálo spoustu peněz, tak se nezlobil. A právě ta krásná noc, kdy jsme spolu byli celou noc až do rána vzhůru a jen se mazlili, právě ta noc odbourala všechny mé strachy. A o čtrnáct dní později se to stalo, naprosto neplánovaně. Bolelo mne to a přesto jsem to chtěla a udělala. Krve tekla jen malá trošička, doslova pár kapek. A šlo to i bez plánování a hotelu. Za mne tedy mohu říct, že když spolu mají dva být, tak spolu jsou i bez sexu a nejlepší je to neplánovaně, bez nátlaku a ženská sama pozná, kdy je ta správná chvíle, kdy je na to připravená. Takže pokud se bojíš, tak ta správná chvíle ještě není a ty mu to vysvětli normálně, je to jen člověk a určitě to pochopí a bude spokojený i tehdy, když se spolu budete jen mazlit.

  • Sex není něco, co se plánuje a už vůbec ne ten první. To jste si jako řekli "Tak v pátek budeme mít první sex"? To přece nejde. Podle toho, co píšeš máš strach a nejsi na sex ještě připravená. ;) Být tebou, tak bych s tím ještě počkala. Já jsem první sex měla v 16 a teď toho lituju a určitě nejsem jediná. A k tvým strachu... Pokud tě má fakt rád, tak mu chloupky vadit nebudou. S bolestí i krvi je to u každý jiný. Já jsem nekrvácela vůbec, ale strašně mě to bolelo. Někdo zase krvácí několik dní a třeba to ani nebolelo. ;) Jak tekla moje gynekoložka když jsem k no v 16 přišla a už nebyla panna "Kam vy holky spěcháte"... Spíš než chloupkama a strachem z bolesti a krve bych se zabývala správnou ochranou. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist