První rande

Otázku položila: Anonymní uživatelka #29941 24.2.2012 22:37

Ahoj holky, možná že si pomyslíte svoje, ale neva..Je mě 24 a za pár dní mě čeká první rande. Jsem z toho nesvá, bojím se toho, nevím, co říkat apod...Nevím, jak začít, jak pokračovat, kdy rande ukončit (hlavně jestli já, nebo čekat až ten dotyčný)...Pravděpodobně zajdeme na kafe, tak jak platit? Nechat na na něm, nebo vytáhnout pěněženku a chtít zaplatit za sebe...???
Budu ráda za jakkoukoliv radu a povzbuzení..!!
Díky moc!


Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, moc tě obdivuji v tom, že jsi na první rande takhle čekala :), to je paráda!! Ničeho se nebo, nech za sebe klidně zaplatit (ono to většině kluků dělá dobře) a prostě se bav :). Vždycky to nějak dopadne :). Normální témata k hovoru jsou škola, práce, koníčky, rodina, ... vlastně cokoliv tě jen napadne :). Pěkně se obleč učesej a bude to pěkný :).

    Budu ti moc držet pěstičky! :)

  • Myslím, že placení se odvíjí od toho, kdo koho zve, ale většinou to je na straně chlapa. Chovej se přirozeně, buď sama sebou a bude to fajn. Stanov si třeba cíl, co od toho rande všechno ty očekáváš a podle toho se i rande ukončí. Třeba zaveď téma na ten dotyčný den a pak poznáš jaké jsou plány i jeho s tím rande. Zbytek stejně vyplyne ze samotné situace. Hlavně neřeš, že je ti 24 a že to je rande první - těš se, myslím, že spousta lidí může tiše závidět :-)

  • Verousek8925.2.2012 13:36

    Bavte se o sobě, ptej se ho na to, co tě o něm bude zajímat :) Kde pracuje, co ho zajímá, atd. Jak rande ukončit, určitě nějak vyplyne, uvidíš :) S tím placením, já bych určitě nabídla, že si to zaplatím sama za sebe (beru to jako slušnost) a pokud by řekl, že to zaplatí, protože mě třeba pozval (nebo tak něco), tak bych ho to nechala zaplatit. Ale určitě bych automaticky nepočítala s tím, že to bude platit za mě :) Přeji hodně štěstí.

  • no :D tatinek ma 50roku a nedavno byl taky na "prvnim rande". v řijnu nam umřela maminka, tak se spojil s zenskou, co s ni chodil dlouho jako nactilety.... a citil se uplne stejne jako ty :D hele, to vyplyne vsechno ze situace. vubec se toho neboj. s tim placenim, vytahni penezenku ze zaplatis a kdyz ti rekne, ze to zacaluje on, tak mu to dovol ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist