První narozeniny

Otázku položila: Bývalá uživatelka #2707 22.4.2013 22:13

Ahoj holky,co vy jste kupovaly k prvním narozeninám?Já mám holčičku a už se to blíží.A jaký dort jste měly??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko22.4.2013 22:49

    Upřímně, dcera v roku z toho ještě neměla moc rozum. Dort byl tedy hlavně pro nás, ale tak, aby z něj taky mohla ochutnat, takže jsem nechala udělat obyč. kulatý - piškotový korpus, tvaroh. krém a navrch borůvky zalité želé. Největší úspěch měla svíčka. :D Hračky - první kostky, první panenka, obrázkové knížky, houpací křesílko (milovala předtím houpací lehátko pro miminka, ale z toho už dávno vyrostla). Nehrotila bych to; druhé narozky jsou už o něčem jiném, daleko víc již ocení i "výpravnější dort" třeba s oblíbenými postavičkami nebo ve formě oblíbené hračky.

  • duramura23.4.2013 12:46

    my nasi male dali vozik s kostkama a odstrkovadlo Pukylino :-)
    dort sem upekla jednoduchy - piskotove testo, ovoce, vodovy pudink navrch. zadne cokolady a slehacky pro takhle male ditko a stejne mel velky uspech :-)

  • Petranka22.4.2013 22:31

    ahojky, malá slavila rok v listopadu a dostala kočárek a panenku, medvěda, tatrovku a dalších milion hraček a taky dost leporel - ráda si čte. a dort jsme měli ve 3D Berušku :-) byla nadšená. :-D

  • petulinkaa1322.4.2013 22:42

    na tohle se tesim a ono co nevidet to bude tady :-) takze budu stejne prozivat jako ty,urcite nejaky detsky dort jak psala treba Petranka a hracky uz je sranda :-)

  • Máme taky letní miminko - takže dostal první hračky na písek (kyblíček a bábovičky a tak), malou klouzačku na zahradu, hračky do vany- to mají děti rádi, a taky první pořádné pevné botičky

  • jelikož měl narozeniny pár dní po Vánocích, tak se dárky už tolik neprožívaly a dostal jen dva (dětský telefon-mobil s písničkami a polštářky s autíčky, polštářky má moc rád). Stejně ho na začátku nejvíc zajímal papír a stužky. Nemají z toho moc rozum. (Koupilo se tedy víc věci najednou, kostky a odrážedlo Puky ještě, ale schovalo se to na léto na svátek.) Dorty byly dva, jeden od prababičky, nedala si to vymluvit, klasický zdobený krémem, a druhý jsem dělala já, speciálně pro malého, aby ho mohl jíst (žádné piškoty, žádný cukr, ale agávový sirup, pečený korpus, vrch nepečený z jogurtu a tvarohu a navrch banány). Fotil se s oběma, na každém byla jedna svíčka. Až na druhé narozeniny bude nějaký barevný s figurkama apod., to už z toho bude mít trochu rozum.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist