První milování

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54534 5.11.2011 19:14

Chci se poprvé milovat a chtěla bych vaše příběhy někdo např. říká že ho to bolelo a jiný ne jak to bylo u vás..moc děkuju :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • U nás to bylo takové spontánní, uplně z ničeho nic se z klasického mazlení rozvinulo víc. Bylo to nádherné, vůbec jsem se nestihla bát a ani trochu mě to nebolelo, měla jsem pak malinko krve, ale bolest žádná. Bylo to opravdu krásné, ale přítel je starší, takže už měl něco za sebou.... rozhodně nebud zklamaná když to nebude takové jaké si představuješ, někdy trvá hodně dlouho, než se sladíte ;)

  • Přítel se se mnou chtěl milovat dříve, ale já ho nechala půl roku čekat. :) Pak odjel na měsíc pracovně pryč a já věděla, že hned, co přijede, se to stane. :) Bála jsem se, ale jakmile jsem ho viděla, on mě vzal do náruče, bylo po strachu. :) Mně to teda trochu bolelo, ale krvácela jsem docela dost... Spíš mě to bolelo až pak, když to jako by "přicházelo k sobě", trvalo to asi 3 dny a taky jsem ty dny špinila. Ale byla to nádhera a máme na to s přítelem krásné vzpomínky. :) A taky dodám, že můj přítel už měl také něco za sebou. :)

  • petulinkaa135.11.2011 19:47

    Mě osobne to bolelo...jeste i par milovani potom,ale to se ustálí...neboj :-)

  • Mě to taky bolelo, ani jsem si to moc neužila. Teda spíš jsme si to neužili ani jeden. Bylo to pro nás oba poprvé. Ale časem se to všechno zlepšilo, a užíváme si to spolu skvěle 10 let :-) Neměnila bych, líbilo se mi jak se náš vztah vyvíjí po všech stránkách :-) a líbilo se mi na tom, že to bylo všechno upřímné a plné citu...zbytek se postupně doladil :-)

  • Verousek895.11.2011 20:21

    Mně to také bolelo a musím přiznat, že hodně, ale pouze při tom prvním milování, ale já jsem nekrvácela a ani pak nešpinila. Potom už mě to nikdy nebolelo. I když jsem si to skoro vůbec neužila, tak i tak mám hezké vzpomínky.

  • Ty jo,normálně nostalgie :-) První milování-pokusy o uskutečnění a neproniknutí,někdo vyrušil a tak-to byla sranda.A pak jsem jela na dva dny na závody a vzala si svého kluka s sebou a měli jsme pro sebe celou noc,takže jsme nic neuspěchali a mě to nebolelo.Asi je to o tom času,o tom,že člověk nemá strach že ho někdo vyruší,zazvoní telefon a podobně.Pokud se tedy chceš milovat a i přítel,tak někde,kde vás nikdo nevyruší a to dlouho,kde se budeš cítit dobře a uvolněně a pak by to nemuselo bolet.
    Trochu jsem tenkrát krvácela,ale malinko.
    Mimochodem myslím,že tenkrát to bylo nejdelší milování co jsem zažila:-D Ale krásný

  • Ahoj, vzpomínám na to ráda. Mně to ani moc nebolelo, ale byla jsem tak vykulená - a přítel taky, že jsem si to zas až tolik neužila. Ale s trochou paxe to bylo lepší a lepší :)

  • já vůbec necítila že už do mě pronikl sem stoho bila paf žádný bolesti nic do teď na to vzpomínám ale už sním nejsem byl to jen měsíční vstah niní čekám s novím druhé dítě ;-)

  • Kdyz o tom tak premejslim, nedovedu si to tak uplne vybavit. Trochu to bolelo, jen takovej tlak, ani jsem si to nijak extra neuzila, pro oba to bylo poprve, zadnej vystavni sex to teda nebyl :D

  • Mě nepřišlo, že to jako přímo bolí,... Nechci, aby to znělo nějak vulgárně, ale holt se malou dírkou snažilo procpat něco velkého. Takže šlo spíš o tlak, který občas cítím vždy, když nejsem dostatečně vzrušená a muž do mě proniká. Hlavní je u toho na to nemyslet, že to bude bolet atd. Prostě se uvolnit a potom to bolet vůbec nemusí.

  • Mě to nějak extra nebolelo, spíš to jakoby tlačilo a možná trošku pálilo, byla jsem taková neohrabaná a dost jsem krvácela, bolelo mě to ještě asi 3x potom, dál jsem krvácela míň a míň, až to bylo úplně dobré :) Nikdy to napoprvé není dokonalé, ale vzpomínáme na to doteď rádi spíš s úsměvem :D ...jinak on byl starší a zkušenější, já ještě takové nemehlo :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist