První anální sex a strach, prosím poraďte :)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46396 25.11.2011 21:10

Dobrý večer, hledala jsem na internetu zkušenosti s análním sexem, až jsem našla tuhle stránku, zaregistrovala se, a zkusím štěstí jestli mi tu někdo napíše pár užitečných rad :)
Jde o to že, s přítelem chceme vyzkoušet anál. On už to sice prý 2x praktikoval s bejvalkama, ale to je minulost... To já jsem ,, panna přes kaďák " :) Lákají mě zkoušet nové věci ale bojim se že se správně nevyprázdním. S přítelem se uvidíme zítra večer tak na to mam přes den hafo času. Klystýr si ale dělat nechci. Kamarádka mi radila, že až se ,, vykakám " tak se mam osprchovat tím způsobem, že si prstem umeju řitní otvor zevnitř kdyby tam něco zůstalo. To mám v plánu. Ale prostě se STRAŠNĚ BOJIM toho, že až se přítel ve mě bude ,, šťourat " tak že ze mě něco vypadne/vyleze. Že přítel vyndá naší hračku nebo prst od... A taky se bojim že mu nebudu vonět :(
Nevim proč ale fakt se bojim, ale láká mě to! Už jen proto že jsem se někde dočetla, že žena dosáhne snáž orgasmu přes zadek. Jelikož já 18. holka, která vede sexuální život rok a půl, se toho ještě nedočkala, a vim že dlouho nedočkám :) (vnitřní orgasmus)
Tak proto vás prosím... Dáte mi pár užitečných rad, jak to celé v pohodě zvládnout? Fakt by jste mi pomohli :)
Předem děkuji a přeji pěkný večer :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky jsem měla problém dosáhnout orgazmu, měla jsem 5sexuálních partnerů a vůbec nic, až ten šestej věděl jak na mě. :-)Dělal mi to pusou a jedním prstem v zadečku, nikdy zvláštní příprava. Když je to jen na krajíček tak nic nehrozí. Nějaký čas to byl jediný způsob jak jsem se udělala, teď už ale není problém ani při normálním styku. Hodně štěstí.

  • Tak určitě je základ použít hodně lubrikačního gelu, nespěchat a užít si to, no prostě hodně hodně mazat. Pak až to bude příjemné. A co se týče hygieny, myslím, že to, co jsi psala, že máš v plánu, postačí. :)

  • Můj názor tedy je, že pokud nedosáhneš orgasmu normálně, tak v zadečku už teda tuplem ne :-) ale za zkoušku nic nedáš...Myslím, že by ses tím ale neměla zbytečně stresovat. Souhlasím s tvojí kamarádkou, to úplně stačí, víc s tím stejně nenaděláš. A hlavně bych nezapomněla na lubrikační gel..:-)

  • Ahojky. Tak jak jsi psala o té hygieně, tak takhle to určitě bude stačit.:-) Jinak nezapomeňte na lubrikační gel, bez něj by tě to bolelo. Co se týče orgasmu, tak můžu říct z vlastní zkušenosti, že přes zadeček se udělám rychleji a je to moc příjemné! :-) Vůbec se toho neboj, uvolni se a uvidíš, že se ti to bude líbit...a co můžu ještě poradit, tak ať si přítel nejdřív pohraje s prstíkama (myslím v zadečku) Tak hodně štěstí. :-)

  • Ahojky taky sem se toho bála, ale praktikujeme to dokonce i bez lubrikantu. Je to pro mě tak moc přijemný že sem o deleko dřív než při normálním stiku. Je to dost individuální i když poprví mě to bolelo ale to bylo hlavně tím že sem byla ze strachu dost setlá :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist