První alkohol

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423557 29.1.2020 15:44

Zdravím,
je mi čerstvých 18 let a do dnešních dnů jsem nikdy nepila. Kamarád má ale příští týden oslavu, kde se bude pít. Mám dvě otázky.
První se vztahuje toho, co mám donést. Na žádné party jsem nebyla, takže nevím, jestli flašku něčeho nebo
jídlo je vhodné donést. Popřípadě kolik a čeho?
Druhá otázka se týká toho, co mám pít a jak moc, aby další den na mě rodiče nepoznali, že jsem pila. Kolik myslíte panáků si můžu dát?
Všechny rady ohledně tohoto tématu vítám. Děkuji moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, možná bych se zeptala kamaráda co by bylo lepší přinést. Ale s alkoholem, když budeš pít třeba víno nebo jestli pivo? Určitě nesmíš míchat druhy alkoholu, a určitě bych se nenechala nutit do panáků. HLAVNĚ pij hodně vody aby jsi to dostávala ze sebe ale taky mezi pitím hodně jez 🙂 jinak myslím si že v 18 už je jedno jestli rodiče poznají jestli jsi pila nebo ne 🙂 taky je dobré sníst před tím než začneš pít něco mastného 👍😉

  • Ahoj, proč se nezeptas kamaráda, jestli máš něco přinést? :-) On ti určitě řekne. A vzhledem k tomu, že si nikdy nepila, určitě bych doporučila nepit hned tvrdý alkohol, ale spíš vino, pivo, frisco nebo něco takového :-)

  • Kamaráda se zeptej.
    A ani nezačínej pít. Já nikdy nepila a je mi mnohem více a nikdy mi to nechybělo. Je to karcinogenní, návykové a škodlivé. Toť můj pohled.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist