Průchodnost vejcovodů, Poznámí že partner do vás ejekuloval?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46442 2.12.2011 11:37

Ahoj mam dvě otázky nebo jednu atýká se to výše uvedených věcí. Cítíte, že se do vás partner "udělal" Já právě ne i když vidím pak že ano, nemůže to souviset s tím, že mám třeba neprůchodné vejcovody a pak to necítím? Zatím nevím zda je mam nebo nemám průchozí, díky za odp

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko2.12.2011 12:00

    To, že do Tebe partner ejakuloval, poznáš až chvíli po styku, když to z Tebe začne téct, nejčastěji, když se pak postavíš. Ale v tu danou chvíli to nezjistíš. S průchodností vejcovodů to vůbec nijak nesouvisí, tu lze spolehlivě vyšetřit jen a pouze lékařským zákrokem, tzv. chromopertubací.

  • Ahojky, s neprůchodností vejcovodů to nemá vůbec ale vůbec nic společného. Samotné sperma skončí v pochvě (to jen spermie se vydávají na cestu) a ejakulaci partnera na sobě poznat nemusíš...Já ji poznám ve většině případů zvýšením tlaku, kdy dochází u partnera k zesílení erekce...Pokud necítíš nic, tak to rozhodně neznamená, že je někde něco špatně...je to jen o individuálním vnímání každé ženy ;-)

  • Tak mě to vzrušuje sice nejvíc že se do mě udělá, ale taky to necítíím a necítila sem to nikdy jen prostě když už řekl ,,už,, :-) A doma mám krásnou dcerku a nyní jsem v 18tt :-)

  • a ty opravdu vůbec necítíš, že už to na něho jde a udělal se do tebe? Neřekla bych, že to má nějakou souvislost s vejcovody.

  • No já myslím, že je to asi běžné, že to necítíš, já jsem to také nikdy necítila. Ejakulaci vnímám jako "pulzování" penisu, prostě cítím penis, ale nikoli ejakulát. S vaječníky to nemá naprosto nic společného, muž přeci ejakuluje do pochvy a ne na vaječníky. A myslím, že to necítí naprostá většina žen. Aby žena vnímala jen takový "slabý podnět" (fakt nevím jak to označit :-D) jako je ejakulace, tak by musela být pochva opravdu hóóóóóódně citlivá a představ si, že s takhle supercitlivou pochvou by jsi měla sexovat - to by asi nebylo moc příjemné si myslím. Takže se s tím netrap, že to necítíš, je to normální.

  • petulinkaa134.12.2011 18:00

    Tak já to krásne cítim,že se do mě manžel ,,udělá" ale tak jak to píše EvinaCH a je to nadherny,každopadne s tvym problemem to určite nesouvisí,nemusíš to cítit :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist