Prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #60347 2.5.2012 22:01

Ahoj,je mi 19 let a mam male prsa,trapí me to protoze v lete mam problem vybrat plavky tak abych nebyla plocha!:-(Neznate nejake kremy,tabletky atd co by poprsi trosku zpevnilo a zvetsilo?Dik za rady a nazory

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A co třeba zkusit plavky s nějakou výplní...?Kremy,tabletky,to vážně nevím,ale kdyby něco takového fungovalo,tak by nebylo plastických operací.Spíše jsi takový typ a pozor,to se mužům líbí:-) A až přijde mateřství,tak se zakulatí to,co má.Mám kamarádku,co už cca 15 let uvažuje o zmenšení prsou,je mi jí až líto.

  • Vůbec neřeš malá prsa, každému chlapovi se líbí něco jiného. A k těm plavkám - já mám zas prsa velká a problém mám úplně stejný - taky horko těžko sháním plavky, aby dobře držely a vypadaly hezky. Takže ono si nevybereš:-)

  • Simone3.5.2012 9:57

    Ahoj tazatelko, já jsem taky plochá jako prkno a taky občas propadám takovým myšlenkám :) Ale fakt to nemá cenu, tabletky a krémy nefungují, jen si pročti diskuze. Většinou je to o tom, že utratíš hodně moc peněz, prsa se ti na chvíli tróóóšku napnou a po vysazení zase splasknou :-D Já bych do toho určitě peníze nedávala. Člověk nesmí propadat těm reklamám s dokonalými kráskami. Já už jsem tady psala několikrát, že všem mým mužům se malá prsa opravdu líbila. Ne, že by to zkousli, jim se to vyloženě líbilo. Jeden z nich dokonce měl přede mnou ženu se čtyřkami a když byl pak se mnou, tak skoro pěl ódy na ty moje nulky :-D Naštěstí se každému chlapovi líbí jiné holky, já jsem toho důkazem :) A k těm plavkám: já si kupuju nařasené a s takovou mini výplní (ona to ani není výplň, spíš výztuž) a to dělá hodně.

  • Polertova31.7.2023 23:46

    Ahoj, já bych měla dotaz na opačný problém... na ženy s velkými ňadry... Máte prosím zkušenost s pásky https://www.boobietapes.com/ Co jsem se dívala, prsa by měly držet dokonale. Ale budu moc ráda za osobní zkušenost...

  • Vanyska28.8.2023 23:00

    Hele, jak si ty pásky sundáváš? Já jsem se dívala, že na webu mají přímo olejíček na sundávání https://www.myboobee.com/olej-na-sundavani-tejpy-100-ml/. Je dobré ho koupit?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist