Prsa

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34771 15.8.2011 9:26

Chtěla bych se zeptat je mi 13 a příští měsíc mi bude 14.Menstruace jsem dostala v polovině těchto prázdnin.Jsem strašně hubená a vysoká a můj problém je,že nevím jak přibrat.Nohy mám v pořádku,ale břicho s hrudníkem ne a proto nemám prsa a vylézají mi pánve.Co mám dělat abych přibrala a narostly mi prsa?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tohle není o hubenosti, moje sestra (12) je hubená a má větší prsa než její kamarádka (13), která je při těle ;) já myslím, že je to o tom, jak to má člověk v rodině ;) podle mě tomu nejde jinak pomoct, a kdybys ztloustla, sice bys měla možná větší prsa, ale spíš z důvodu toho, že by se Ti tam uložilo trochu tuku, který tam teď nemáš...

  • Neboj..já taky ve třinácti neměla žádná prsa...a všechny holky ve třídě i moje ségra, která je o rok mladší než já měla prsa! A pak z ničeho nic fakt asi za půl roku, nebo za rok narostla a pořádná (mám čtyřky) A já si taky myslím že je to fakt o dědičnosti.

  • Ve 13 svojí postavu opravdu neřeš. Tvoje tělo se pořád vyvíjí, takže pokud nejsi chorobně hubená nebo naopak obézní, nijak do svého organismu nezasahuj. Za pár let se ti začnou zakulacovat boky, růst prsa a celkově získáš ženské křivky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist