Prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #18956 16.6.2011 9:02

Ahojky holky, mám takový dotaz.
Je mi 20 a mám problém s bradavkami a tvarem prsou. Můj tvar je nestabilní. Někdy vypadají hezky a pevně a někdy to mám jako psí uši. A to samé s bradavkami. Mám je tak měkké nebo jak bych to mohla nazvat že ani při sexu mi jakoby neztuhnou. Je mi to hrozně trapné i před partnerem. Protože co se týče dotyků při sexu mě vůbec nijak nevzrušuje. Myslíte že je na to nějaký recept nebo rada? Děkuji mockrát Olga

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že by ses tím neměla tolik znepokojovat a určitě se přestat prohlížet. Pokud je tvar prsou už dlouho neměnný a nijak se to nezhoršuje, smiř se s tím, že ti to tak bylo dáno. Každá máme jiný tvar prsou, jinak vytvarované bradavky, jinou velikost dvorců, každá jsme individuální a zároveň se u každé projevuje vzrušení jinak...Tvému partnerovi to očividně nevadí, tak se nauč mít se ráda, nikdy nemůžeš říct, že je něco ošklivé, protože se vždycky najde někdo, kdo to bude milovat ;-)

  • no ja mam taky prsa obcas pevna a nekdy uplne povisla, myslim, ze je to zcela normalni a nikdy me nenapadlo hledat v tom neco divneho ;) a bradavky mi teda ztuhnout umely, ale taky je mam naprosto necitlive. kdyz partnera nevidim ze s nimi neco dela, tak to ani nevim ;) a u kojeni je to vyhoda :D kamaradka ma hodne citlive bradavky a chce mimi, ale boji se kojeni :) ja mylsim, ze se nemas za co stydet :) je to zcela normalni :)

  • Mám to stejné. Prsa mají krásný tvar a ztuhlé bradavky, když je v okolí nízká teplota. Když je ovšem okolní teplota příjemná až teplá, tak mi prsa povisnou, prsní dvorec mám jakoby vypouklý a bradavky nikde :-) Můžu je akorát vystimulovat masáží, ale jakmile přestanu, zase se to vrátí pěkně tak jak to bylo. To samé při sexu - necitlivé nevzrušivé. Netrápí mě to, tak se tím přestaň trápit taky ;-) Začni se mít ráda, taková jaká jsi - to je zaručený recept na všechny "mindráky" :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist