Protiklady ve vztahu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195237 2.10.2019 11:43

Poslední dobou jsem si všimla, že většina párů je tvořena klukem a podprůměrně hezkou holkou, která je pod jeho úroveň. Samozřejmě chápu, że záleží hlavně na povaze, ale vzhled je taky velmi důležitý (navíc konkrětní příklady které myslím ani nemají dobrou povahu). A průměrně hezký holky s dobrou povahou kluky nemají. Nechápu jak je to možné.

  • 02.10.2019 12:02:16 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 02.10.2019 12:02:16 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy2.10.2019 11:51

    Hodnotit někoho jako že je nadprůměrný/podprůměrný nejde, vnímání vzhledu je subjektivní. Ten hezkej kluk, dle tebe, se nemusí vůbec líbit tvé kámošce a naopak.

  • Jaj. To, že se ti nějaká holka či kluk zdají hnusní, neznamená, že to tak je, jak píše Francy je to tvůj subjektivní názor. Já třeba o manželce svého posledního ex říkám, že je hezká a plno lidi mi zas říkají, že je ošklivá, a naopak u EXky současného říkám, že je hnusná a slintá po ní kdekdo.
    Stejně tak můj již manžel věčně se líbí kdejaké a mě se nelíbil polovinu života co jsme se znali. :-)

    A co je u tebe dobrá povaha?

  • A.t.i2.10.2019 13:02

    U tohoto si vždy vzpomenu na teorii, kterou měli v Jak jsem poznal vaší matku. Že v každém vztahu je jeden "polepšitel" a jeden "spokojitel".:-D Já jsem třeba přesvědčená o tom, že jsem "polepšitel", že u nás je manžel ten hezčí.:-) Mne zase kolikrát překvapuje, že je třeba pár, ničím zvláštním nevyniká, prostě průměr a pak mají spolu tak nádherný děti a pak třeba nějaký slavný pár, oba považování za sexsymboly a děti žádná sláva.

  • Vztah není jen o kráse. A tvoje pravidlo není tak úplně přesné. Já znám spíš opaky...
    Např. dcera od kolegyně je fakt krásná holka, sympatická a chytrá (je doktorka). Našla si přítele už když chodila na vysokou (on není doktor). Když jsem ho poprvé viděla, tak jsem si říkala "pro Boha, kde k tomuhle přišla?". Na první pohled fakt škaredej kluk. Takovej ten typ "reklama na hlad" - strašně vysokej a vychrtlej. Na hlavě tmavý kudrnatý vlasy divně ostříhaný, strašně vyboulený oči a divný zuby, na který teda před třicítkou dostal rovnátka. No, jako takovýmu by se normální ženská vyhýbala obloukem. Ale jak se s ním člověk trošku seznámil, tak normální hodnej, sympatickej a chytrej kluk. Prostě si sedli povahově a vzhled neřešili. Jsou spolu už několik let, vzali se a mají dítě. On je úžasnej otec, milující a pozornej manžel, až jí ho docela závidím. Ten můj je v tomto směru někde úplně jinde :(
    Akorát teda vzhled je i dědičnej a malej je celý tatínek. Jako fakt nic moc hezký dítě, ale ona jako matka to určitě ani nevidí...

  • Chápu, že vnímání vzhledu je subjektivní.Ale myslím, že dotaz je myšlený dle všeobecnému pohledu na krásu. Holkám se z většiny líbí vysocí kluci atd.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist