Prosím pomoc.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43054 8.9.2012 16:46

Ahoj všichni, chtěla bych Vás požádat o pomoc. Jsem bisexálka a ve třídě se líbí jedna dívčina. Vím, že je lesba, vědí to všichni. Ale o mě to ví jen 2 kamarádky. Pořád na ní koukám, i ona na mě. Nevím, jak s ní navázat kontakt. Sehnat si číslo, napsat jí dopis a hodit do tašky, nebo se jí třeba na něco zeptat? Sedím přes uličku vedle mě, takže i v hodinách po sobě koukáme. Budu ráda za každou radu. Děkuji moc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já to nějak moc nechápu. Pokud spolu chodíte do třídy, tak se nemáte v přátelích na FB nebo nemáte svoje tel. čísla?
    Jinak podle mě není problém s ní navázat kontakt. Je jedno jestli jsi bi nebo ona lesba. Prostě ze začátků můžete být kamarádky. Zajít se projít, na kafe. Nebo si k ní o přestávce sedni a začni se bavit.

  • Ahoj.Já tě chápu.Jednou se mi líbil na táboře kluk.A já mu to neřekla.Ani nevím proč.Jedna holka mi řekla , že mě balí.Prí jí to řekl.Taky pořád na mě tak koukal.Ale já mu neřekla že se mi líbí.A byl konec tábora.Je mi to moc líto.A lituju toho.Proto by si jí měla požádat o telefon.A až se budete znát líp tak jí to co nejdřív narovinu říct.Když tě nebude mít ráda tak se nic neděje.Jak se říká.Líná huba holé neštěsí.

    Hodně štěstí

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist