Prosím pomoc

Otázku položila: Anonymní uživatelka #64722 29.4.2012 8:57

Ahojky, potřebovala bych poradit. Od září se znám s jednou dívkou. Už od začátku mi byla hrozně sympatická, hodná, hezká. A já k ní cítila více, než jen přátelství. Jendoho dne jsem to nevydržela a napsala jsem jí všechno smskou. Propsali jsme si asi 50 sms. Řekla mi, že mě má ráda, ale jako kamarádku, že jí musím pochopit. Slíbila mi, že si to nechá pro sebe. Jsme spolu v jedné třídě, každým dnes je to horší a horší, jen když se na ní jen podívám. Už to takhle nemůžu vydržet. Chtěla bych jí alespoň políbit, je to hloupý nápad, že ? :-(. Docela se jí i vyhýbám, ale moc to nejde, když jsme spolu v jedné třídě. Pořád na sebe koukáme, ale nejhorší je, když vedle sebe musíme sedět. Nejraději bych se zakopala.. Co mám dělat? Moc Vám děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když Ti řekla, že Tě má ráda jako kamarádku, tak ji jako kamarádku ber. Je ale zvláštní, že na sebe pořád koukáte, to znamená, že i ona na Tebe? Že by Ti dávala šanci? Nejlepší by bylo, kdyby jste si o tom otevřeně popovídaly. :-):-)

  • Simone29.4.2012 10:43

    No já nevím, pokud se po sobě pořád díváte, tak bude asi taky lesba (ptala ses jí na to?) a asi se jí taky líbíš. Možná se toho bojí, třeba má strach, že si o vás pak bude celá škola povídat. Teď je hezky, tak co kdybyste šly ven a popovídaly si o tom? Určitě se po ní hned nevrhej, mohla bys jí vyděsit. Ale zase pokud uvidíš, že ona tvoje pocity sdílí, zkus ji venku chytnout za ruku, pohladit ji po vlasech nebo tak. Prostě nenápadně zjišťuj, jak bude reagovat na tvoje projevy náklonnosti. A kdyby to nevyšlo, tak to bude těžké, ale to je holt život :( Ale hlavu vzhůru, třeba to vyjde! ;)

  • prostě na ní musíš zapomenout......

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist