Prosím pomoc

Otázku položila: Anonymní uživatelka #439683 10.12.2021 8:11

Krásný den všem,
musela jsem zvolit anonymní dotaz,jelikož brzy pochopíte.S manželem máme tři děti a při včerejším nočním řešení drobných nedostatků narazil na to,že mi důrazně řekl,že mám hlídat pořádně děti.Nejsem blbá a jelikož odjíždí i přes několik dní a nocí za prací,tak se o vše starám já,řádně je vychovávám,do toho se vzdělávám a dokonce i pracuji pro možnost získaní lepší práce než jsem měla.Řekl mi,že pokud se jim někdy něco stane,že me pobodá a vyřeže mi srdce z těla.Jsem v šoku ještě teď,jak toto vůbec mohl říct a nechápu ani proč má pochyby.Po hodině za mnou přišel a že to tak nemyslel,ale mě celkově zaráží,že to vůbec řekl.Já bych takovou věc nikdy ani neřekla a teď nevím,co mám vlastně dělat.Strašně mě to šoklo.Říkal to zcela vážně.V minulosti mě neuhodil nikdy,max vzal pevně za ruku,hodil po mě něčím nebo s něčím,držel pěst u obličeje.Ale za celých 8 let se tohle stalo jen 5x asi,vždy se omlouval,výbušný je,ale že mu ujely nervy a nemyslel to tak.Děti miluje a stará se o ně ukázkově,i o mě,máme nadstandartní život.
Děkuji za všechny vaše rady,je mi z toho špatně.Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy10.12.2021 8:26

    "V minulosti mě neuhodil nikdy,max vzal pevně za ruku,hodil po mě něčím nebo s něčím,držel pěst u obličeje" :-o A s takovým agresorem jste si udělala 3 děti? Agrese a výhrůžky je pro mě totální STOP, na co čekáte? Až vás před dětmi zmlátí do kulata? Hnus :O=

  • Nebyla bych tak drsná jako Francy, ale... Podle všeho jste věděla, do čeho jdete, takže rozhodnutí je na Vás.
    O jeho výbušnosti a minimálně slovní agresivitě jste věděla, pokud Vám to do teď nevadilo a celkově jste spokojená i s benefity, které do vztahu přináší, budete muset zapomenout, co řekl, a doufat, že se to nebude stupňovat.
    Pro mě už Vámi popsané je jasná stopka a odešla jsem od jednoho psychopata dřív, než se stihl projevit vážněji.

  • Tady není vůbec důležité to, proč má pochyby nebo obhajování se, že se o děti dobře staráte. Takováto slova normální člověk neříká za žádných okolností. To, co vy nepovažujete za projev agrese a vypisujete, že vám "jenom" udělal, je těžce za hranou. Opravdu to nevidíte, že máte doma agresora? Velmi vážně bych se zamyslela nad tím od agresora odejít. Muž by si vás měl vážit, respektovat a nikdy by vám neměl takovýmto způsobem dokazovat svou moc. Je nemocný. Udělejte s tím něco než udělá něco vám nebo dětem.

  • Toto jsou velmi ostrá slova a ani ve srandě bych to nechtěla slyšet od žádného muže. Nedivím se, že jste v šoku.. Ve vztahu se dá vyřešit hodně věcí, ale toto vypadá na narušenou osobnost a pokud se nedá do rukou odborníka, asi bych uvažovala, jestli mi to za to stojí...

  • Rebeca11.12.2021 8:31

    Bič a pryč, včera bylo pozdě. To je neskutečný, co si někteří dovolí. :O=

  • ppalea11.12.2021 9:53

    Zdravím, já bych hned neodcházela, ale trvala bych na manželské poradně a tom aby začal svou agresivitu řešit, snažila bych se pomoct jemu a tím i celé rodině, pokud by odmítal a neměl snahu, pak bych se teprve rozmýšlela co dál.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist