Prosím o radu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30422 5.9.2016 15:40

Holky jsem v 20tt první genetika vyšla v pořádku dnes jsem byla na 2he a kvůli 1potratu a 1vvv srdíčka jsem musela podstoupit i kardio vyšetření které vyšlo také dobře ale když jsem tam šla ráno tak doktorka nemohla najít žaludek poslala mě chodit a zad nic měla jsem přijít ještě ten den odpoledne ale zas nešel vidět :-( mám přijít ještě zítra ale mám z toho strach prcka už sice máme ale sestřičku jsme si přáli také.... Stalo se to někomu podotýkám že na prvnim screening vidět byl.... Doktorka mě uklidnila že může mimco zrovna málo polykat a tím pádem žaludek není pořádně naplněný ale mám strach i z toho druhého případů kdy může hrozit zas nějaká vada :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ja nevim, jestli te uklidni zrovna tohle, ale kamaradka cekala chlapecka a tomu zase nebyl videt mocovy mechyr. byla na utz snad 6x nez ji potvrdili, ze je to snad ok, i kdyz zase byly problemy s naplnovanim. ted ma chlapecek 16 mesicu a je zcela v poradku. myslim, ze i kdyz ti tady 100 zenskych napise, ze to mely podobne, cervicek strachu tam bude porad. znam to. tak preji hodne sily a na zitra dobry obraz!

  • sono25.9.2016 16:39

    No ja napríklad ani neviem či doktor pozeral žalúdok. Viem že ukazoval mechúr, srdce, obličky, mozog, bol to uznávaný špecialista, čiže ani nerozmýšľam, žeby tam nemal byť. Ale do papierov sa dnes pozriem. Myslim ze ohľadom čriev som čítala. Veď keď tam bol, kde by sa podel? Nerob si starosti;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist