Prosím. Co a jak?? Sem "pitomá"

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54006 16.5.2012 21:34

Ahoj.. Mám kluka... 9 měsicu a doopravdy ho miluju.. Jen to není tak jako dřiv proste už mi všechno s ním přide normální běžný atd.. Objevil se jiný kluk... Né že bych do nej byla zamilovana ale libi se mi vic než je to normální .. Líbí se mi na něm uplne všechno.... Mám pocit že i já jemu se nějak libim né tak on mě ale i jemu se líbim... Vím že s nim chci v budoucnu být.. To je prvn vec kterou nechápu.. Miluju svýho, ale vím , že chci být s jiným..
Příde mi ale hloupý že necháp človeka na kterýho jsem zvyklá a kterýho miluju za nekoho jinýho..
Doopravdy mě to vrtá hlavou , protože moje máma vyslovene žadoní, abych si našla jinýho takže v tomto ohledu by to bylo super, ale v tom druhym je tu zase to že ho miluju a že mu proste nechci ublížit jenom kvulit tomu že si vymejšlim hlouposti ... Další věc... Kdybych s tim druhým mohla být tak ohledem na okolnisti bych s ním mohla být až od záři , ale se svým nýnejším přitelem jsem ješte nespala a on se na to těši.. Já taky a chci to, ale bojím se toho , že pak to všechno bude jiný že on se do me ješte víc zblázní a ja pak už ale nebudu moct nic delat a bude me nenavidet nebo tak neco, proste že to pro me nebude tak lehký to ukončit....... Určite s ním spát budu protože s ním chci být, ale proste já desím sama sebe že vubec pomýšlim na to že od záři budu mít jineho.. Proste už to tak necítim , nevim jestli numím ješte mít slouhodobý vztah nebo nevím tuto je muj rekord nejdelší vztak předtím bylo 24 dní..
Já ho miluju a tamtoho chci mít... Snad chápete moji situaci a napíšete i svuj názor , nebo možná i radu atd. :)

Když se spolu hádame sou to hlouposti , teda dřiv sem to tak nebrala ale začneme se hadat kvuli opravdu hovadine a mě to přide uplne hloupý a sama pro sebe si točim očima a říkam si ježiši!! zase! .. Proste me je to jedno.. Nevim jestli to je tím že to je doopravdy jedno, nebo protože je to hloupost fakt nevim.. Cca 2 mesice před sem za každou blbost , za kterou sem mela pocit že mužu ja sem se krčila v koute a celou noc probrečela.. Ted je to proste jiný! Nevim ale je to tak i když me to štve ale je to tak.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • faith.verus16.5.2012 22:05

    Simea: taky jsem to tak pochopila, že se chce vyspat se současným a pak jej opustit.

    Anonymní uživatelka 54006: co se týče dodatku, tak moji rodiče se taky hádají kvůli prkotinám a ohledně Tvého vztahu, je normální, že časem přejde zamilovanost, ale nemusí to znamenat konec. Kdybych se s přítelem chtěla rozejít, rozhodně bych s ním nespala, když chceš Váš vztah ukončit.

  • Simea16.5.2012 22:00

    Jestli jsem to pochopila spravne.. planujes, ze se vyspis se soucasnym, zustanes s nim do zari a kdyz to nebude lepsi nez ted tak se na nej vykasles a zacnes si s tim druhym?

  • Neopouštěj toho koho miluješ, pro toho kdo se ti líbí, protože ten kdo se ti líbí, tě opustí pro toho koho miluje!!!
    Kolik ti je holka? Myslím, že by sis tohle měla v hlavě srovnat sama..S tímhle ti asi nikdo moc neporadí!!

  • Neposlouchej co ti rika mama (at si najdes jineho) Ty sama musis nejlepe vedet co chces!! Ale uvedom si , ze ten kdo se ti hodne libi nemusi bejt ten kdo te bude milovat.Navic,kdyby jsi sveho pritele milovala jak pises tak je ti cizi kluk ukradenej a vubec nepremyslis nad takovejma vecma! Mame oci at koukame po peknejch vecech,ale pokud nekoho Milujeme NEPŘEMÝSLÍME TAKTO !!!!!!!!! Poradne popremyslej nad tim co jsi tu napsala a snad si uvedomis jak by jsi svemu pritely timle ublizila..! A ver ze je lepsi veci rikat narovinu a nee tahat pritele do Zari za nos.

  • Řeknu ti to takhle: byla jsem v podobné situaci, chodila jsem s klukem rok a půl a pak se objevil někdo jiný, nebo objevil - my se znali už dlouho a vždycky nás to k sobě táhlo, ale byl zadaný a já taky no a teď o mě začal projevovat ještě větší zájem, já s ním začala chodit a ZATÍM to funguje. :) Takže - jsi mladá, pokud tě to teď táhne k jinému, bude tě to k němu táhnout i dál a nezbavíš se toho. :) Já bych to zkusila. Držím palce.

  • ahojky..koukám, že ti kluci pěkně pomotali srdíčko co? co se týče sexu, pokud jsi rozhodnutá, samozřejmě dělej jak cítíš, jen se do ničeho nenech nutit..
    a ohledně těch kluků, jednou jsem četla úžasný článek o něvěrách a zamilovanosti do jiného muže..jeden sexuolog tam poradil, že než se člověk rozhodne k nějakému zásadnímu kroku, má alespoň půl rok toho druhého do kterého je zamilovaný pořádně poznat..jak se chová k ostatním, k rodině, jak přistupuje k určitým rozhodnutím, jaké má zájmy, přátelé, jak umí šetřit atd...pokud ti i po půl roce co ho poznáš jako kamaráda, ne milence, bude vyhovovat a bude u tebe vzbuzovat zájem, tak je to znamení opravdu rozmýšlet odchod od současného přítele, se kterým oficiálně chodíš..
    nemám zkušenost přímo s bezhlavým zamilováním, ale jednou mi docela imponoval jeden známý..měla jsem stále na mysli tento článek a skutečně..můj vysněný se ve finále choval jako debil..snad ti to alespoň trochu pomůže :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist