Prosim

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46913 12.11.2011 18:43

Ahoj. Je mi sice 16 ale s tutim zkušenosti ješte nemam. Nedávno jsem se snažila.. Nevím jak to říct "ústy uspokojit" meho kluka.Předtím jsme se asi hodinu mazlili a on byl vzrušený.Ale po te co jsem se odhodlala na tamto , delala sem to možná minutu možná ani ne a jeho penis .. Proste byl najednou v nomálnim stavu . Co to je: Nelíbilo se mu to? nebo udelala sem neco špane ?? :( Proosim. :/ Cítim se ted trapne.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka12.11.2011 19:55

    Já bych se ho zeptala, jak to máš dělat. Ať tě navede, řekne si, jestli pomaleji nebo slaběji. Rozzářeně se na něj podívej a řekni: "nauč mě, jak tě dobře vykouřit". Trošku ho to vyvede z míry, ale měl by se chytit, pokud to řekneš ve správné situaci :)

  • Ahoj , nemyslím si že by se mu to nelíbilo , občas se to stává i nám zkušenějším :) já se dobrovolně přiznávám ... Může to být ze stresu partnera , mohl být unavený ... Myslím že pokud to zkusíte znova , bude to lepší ...

  • Verousek8912.11.2011 19:19

    No já mám třeba i takové zkušenosti, že když je kluk dlouho vzrušený, tak ho to může bolet. Takže to mohlo být taky i tím. A jak psala anonymka, že se to stává i zkušenějším, tak já takovou situaci neznám, takže já ti v tomhle víc neporadím. Ale určitě když to zkusíte znova, tak se zadaří.

  • Je fakt, že on sám z toho mohl být nervózní a zaskočený a to potom tato reakce může nastat. Souhlasím se dzusinkou a optej se ho. řekni mu aby tě navedl na to co mu dělá dobře. Jsi mladá a tak to určitě přijmea nakonec se mu to bude i líbit :-) Hlavně každý chlap má rád trochu jiný způsob :-)

  • Může taky patřit k malinké části, kterým se kouření prostě nelíbí...i to se může stát. Prostě se ho zeptej

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist