Prosííím o radu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38537 28.3.2012 21:19

Ahoj holky potřebovala bych radu...Už přes dva roky mám přítele a snažím se s ním dosáhnout orgasmu...Ale nějak to nejde..Různý polohy,polštář pod zada,hledání bodu G...Vše je na nic a už nevím co máme dělat oba nás to celkem i štve:-(:-(...Jediný čeho jsme dosáhli je orgasmus pomocí dráždění poštěváčku i když to taky někdy trvá jak psovy sraní:-(:-(Moc bych chtěla zažít ten normální orgasmus:-(Když spolu spíme většinou nic necítím,jen to že tama něco jezdí ven a do vnitř nic víc...:-(Najde se tu nějaká dobrá duše která by mi mohla dát radu?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj já také vaginální orgasmus ještě nezažila, ale to je nás velmi mnoho (věř mi, dělám v sex shopu a zákaznice i zákazníci se svěřují :-)Ale jak píšou holky i sex bez orgasmu je úžasný a klitoriální orgasmus je přeci také orgasmus :-) jde o to jaké si to s partnerem uděláte a jak se sehrajete :-) je mi skoro třicet, sedmý rok jsem s partnerem a sex si velmi užívám, protože partner dohlédne na to, abych si i já pokaždé přišla na své :-) Takže to nehroťte milujte se a užívejte si to :-)

  • Vaginální orgasmus neprožívají zdaleka všechny ženy. Já ti neporadím, prostě to jít nemusí :(

  • Já taky nemám vaginální a sex si užívám naplno.A kord když se na to soustředíte to nepůjde už vůbec.:-)

  • Nezaměřujte se na to tolik. Mě to trvalo několik let a podaří se to jen někdy a jen v poloze, kdy jsem nahoře. Dlouho jsem si myslela, že nebudu mít ani to, ale časem se povedlo. Ale je pravda že jsem se na to nikdy nějak nezaměřovala. Nedělala jsem nic zvláštního proto, aby se to povedlo. Přišlo mi, že se dá sex krásně užít i tak...

  • Taky jsem v zivote nemela vaginalni orgasmus a nijak mi to nevadi, ptz ten klitorialni byva takovej, ze jsem u toho jednou i omdlela, takze si nedovedu predstavit, co by se stalo pri tom druhym :D jinak jestli se za tim tak honite, tak tim spis ho nedosahnes.. bejt vama bych se na naky patrani po bodu G a podobne vykaslala a spis si to uzila i tak..

  • při dráždění klitorisu zkuste gel, přijde to pak rychleji :)

  • Některé ženy dosahují orgasmu třeba až ve třiceti, ale zkuste si s přítelem kouknout na erotický film, třeba tě to víc naladí.;-)

  • Mě už je přes třicet, měla jsem celkem dost partnerů a ani s jedním jsem orgasmus neměla.
    Pokud se dráždím sama, dosáhnu ho maximálně přes klitoris, ale vaginálního nedosáhnu ani sama.
    Ale zkuste třeba vibrační kroužek.:-)

    Sex si užívám i bez orgasmu a třeba jednou přijde.;-)

  • Ahojky též nedosáhnu orgasmu při sexu.. jedině při análním:-D:-D
    Jinak většino přítel dráždí všemožnými způsoby klitoris já dosáhnu orgasmu,a pak pokračuje rovnou sex :-) takhle to máme zavedený nebo rovnopu dráždí a přitom máme anální sex,alespoň u nás to tak funguje jinak při vaginálním též nedosahuju orgasmu a to juž musí bejt když už ano

  • JanaRad29.3.2012 8:38

    Mě bylo nedávno 35 let a vaginální orgasmus neznám. Jen kitorální a to taky trvalo delší dobu, než se TO podařilo. Taky mi TO trvalo hódně dlouho, ale postupně se doba dosažení orgasmu zkracovala. Dost pomohlo vlastní nacvičování, tedy uspokojení se sama. Uvědomte si, že milování není maraton za orgasmem, ale celý akt má být krásný a příjemný. Snaž se užívat si celý sex a nemyslet jen na to, zda budeš mít orgasmus a za jak dlouho. mě pomáhají spešl filmy, nebo dříve i čtení erotických povídek, když mě manžel dělal pusou. teď už to nepotřebuju, stačí vlastní fantazie 8-.

  • Ahojky, já měla vaginální orgasmus pouze se svým bývalým. Se současným přítelem dlouho trvalo než jsme se sladili. Je to jen o mluvení a u žen hlavně v hlavě. Teď mám pokaždé orgasmus drážděním klitorisu a je to super. Už mi přestalo vadit, že nemám vaginální a užívám si, to co mám :-)

  • Ahojky. Můžeš zkusit arginmax pro ženy. Já ho osobně užívám a v tomhle ohledu je super. Měl by se brát dlouhodobě, jedna tabletka denně. Já si vždycky koupím balení na 3 měsíce, pak si dám měsíc pauzu a takhle to opakuju.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist