Pronatal

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36396 14.4.2011 18:17

Ahoj holky. Bohužel budu muset do CARu. Doktor mi doporučil Pronatal v Praze, prý tam mají nejlepší výsledky. Máte někdo zkušenosti s Pronatalem, jaké a koho vám přidělili za doktora? Kamarádka mý kamarádky je v Pronatalu u nějaký doktorky a moc s ní spokojená není:-(, tak bych se nerada dostala zrovna k ní a raději bych si vybrala doktora, kterýho by někdo pochválil. Jestli to teda ovšem jde? Napište mi prosím jakýkoliv zkušenosti s Pronatalem. Předem děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky já jezdím do prahy do pronotalu a můžu jen doporučit. jsou tam fakt úžasní. já mám paní doktorku štěvíkovou pana doktora Středu. Fakt se nemusíš bát. je to krásně v lese, tak je to taková ordinace v růžovém lese :-) fakt se neboj. uvidíš, že budeš spokojená. já pronatal všem jen a jen doporučuji.

  • Ahoj.V Praze jsem v Pronatalu nebyla,ale jsem v též centru ale v KV.A pobočku mám v ČB,jelikož jsem z jižních čech.a nemohu si nějak stěžovat.Ba naopak.Myslim že je to spíš případ od případu a všude se najde něco.

  • Ahojík, já jsem jezdila 2,5 roku do Pronatalu v Teplicích a co odešel pan doktor Schmitz tak je o katastrofa nemluvě o jednání paní doktorky, děs. Teď jezdím do Prahy a opravdu paráda. Na to na co nepřišli za 2,5 roku v TP mi dali dohromady za půl roku v Praze a zítra nás čeká embryotransfer. Paní doktorka Števíková a nejen ona jsou perfektní a opravdu se Ti snaží pomoct. Tak hodně štěstí a hlavu vzhůru :-)

  • Ahojky, taky chodím jako Petra1981 do ČB a pobočka ve Varech a nemůžu si absolutně stěžovat. Sice je v ČB ještě jedno centrum, nemusela bych cestovat na odběry do Varů, ale doktor mi doporučil (i když zná majitele toho druhého centra) právě Pronatal, že tam mají výborné výsledky, že se odtud ještě nevrátila žádná pacientka, která by nebyla těhotná.
    Jinak držím pěsti, ničeho se neboj, jsou tam strašně milý a tvůj problém se bude řešit na profesionální úrovni.
    Tady ti posílám odkaz na diskuzi, kde je o Pronatalu Praha, tak jestli něco budeš chtít, tak se zeptej holek.

    http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/sanatorium-pronatal/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 704 odpovědí a 409 824 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist