Projevy lásky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54625 17.2.2012 0:04

Jak moc je pro vás důležité, aby vám partner projevoval lásku činy a gesty? Drží vás za ruku, když jdete po ulici? Nosí vám květiny, dárečky? Šeptá vám něžná slůvka? Projevuje vám lásku i veřejně nebo jenom za zavřenými dveřmi?
Můj partner byl ze začátku velmi pozorný, ale časem mě přestal "rozmazlovat", není už tak něžný a mně to začíná pěkně nudit a jsem z toho taky dost smutná. A to spolu nejsme vůbec dlouho, jenom 4 měsíce ... :-( Tak mám pocit, že jsem mu už zevšedněla... Nevím, co mám udělat, aby byl zase pozorný a něžný...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na začátku ano, už jsme spolu 12let, jsem manželé a máme dvě děti a to co popisuješ už je jen velmi zřídka, jednak není čas a musíme neustále řešit fůru jiných věcí, jednak od počátteční zamilovanosti už jsme dospěli spíšek k přáttelství na život a na smrt, takže se všechno posunulo, kytičku a pusu samo dostávám, ale už se nevodíme za ručičky, není mi neustále opakováne, že mě miluje atd...ořesto ví, že mě má rád a moc:-DDDDD

  • Já jsem s manželem 11 let a pro mě jsou gesta to nejdůležitější. Ne že mi musí kupovat dárky!!!! Ale prostě cokoli, čím dokazuje, že mě miluje, protože říct to dokáže každý, ale dokázat to je už těžší. Stále mě venku bere za ruku, někdy kolem pasu, dá mi cestou mezi lidmi pusu, chodíme na procházky, na veřejnosti i před kamarády se ke mě hlásí jako ke své přítelkyni, líbáme se, přitulíme se k sobě třeba v hospodě. I před rodinou se ke mě chová uplně stejně jako když jsme sami. Dokonce mi před kamarády řekne třeba myško, srdíčko nebo princezno :) a to chlapi často nedělají. Já měla to štěstí, že jsem hned jako na prvního narazila na chlapa, se kterém si 100% rozumím, já bych bez těhle "gest" ve vztahu nevydržela. Pro mě to prostě důležité je, ale každý jsme jiný a je plno chlapů, co tohle prostě nedělá..... ale rozhodně by to teda nebyl chlap pro mě.

  • Verousek8917.2.2012 0:40

    U nás je to sice už také trochu slabší, než když jsme se poznali, ale lásku si vyznáváme pořád a nejen za zavřenými dveřmi. Za ruku se vodíme, ale taky ne pořád, ale dost často ano. Dárky si dáváme hodně často (ale květiny teda ne, můj přítel na květiny moc nemyslí), nejen hmotné, ale i duševní, vždy když to pro nás má jakékoliv kouzlo :) Myslím si, že je to hezké si navzájem projevovat lásku a to, že nám na druhém záleží a nemyslím jen když muž projevuje lásku ženě, ale mělo by to být oboustranné.

  • Simone17.2.2012 9:24

    Já jsem se svým mužem 5 let a v tomto směru jsem spokojená. Ale je otázka, jestli to třeba není tím, že toho moc nechci :-D Za ruku mě ale drží, často i kolem ramen, lásku mi slovně vyznává tak akorát (ono příliš by to bylo na škodu) a rozhodně ne na veřejnosti, protože to ani jeden z nás nemáme rádi :) Jako o našem vztahu mluví před lidmu hezky, ale aby mi říkal před ostatními, jak mě miluje, na to my nejsme. Jinak dárečky mi občas nosí - třeba teď na Valentýna mi přinesl čokoládu, i když ví, že já Valentýna neslavím. A to mě úplně dojalo :) Ale musím říct, že asi po roce vztahu i on polevil - tak jsme si o tom popovídali (řekla jsem mu, že pro nás ženy jsou slova lásky důležitá a že na vztahu se musí pracovat) a od té doby se opravdu snaží a ještě (ťuk ťuk) nepolevil. Ale i já se tedy snažím, aby nám vztah nezevšedněl...

  • Každý vztah se po čase trochu změní, to je normální :-). Hodně záleží na tom, co chceš ty. Pokud to partner bere tak, že si tě získal a už se nemusí dál snažit, tak by podle mě nebylo od věci si s ním o tom zlehka popovídat :-) - třeba udělat dobrou večeři, navodit příjemnou atmosféru ;-).

    Já jsem s přítelem 3 roky a je pravda, že mi občas nějaké to "rozmazlování" chybí, ale každý má občas své starosti a i na to musíme brát ohledy :-).

  • Ahoj, myslím si že by jsi měla zapracovat na sobě. Ani ne tak zevnějškem, ale zevnitř - posílit si sebevědomí. Nepotřebuješ, aby Ti někdo říkal jak jsi krásná, dokonalá.... Prostě taková jsi a basta. A pokud si to budeš myslet, tak taková budeš a začne Ti to Tvé okolí dávat najevo. Ale už to nebudeš potřebovat :-) .

  • JanaRad17.2.2012 10:55

    Jsem s manželem téměř 12 let a z toho přes 11 let manželeé. Pořád chodíme za ručičku, líbáme se i venku a máme se moc rádi. Jen kytky od manžela nevidím...protože to má zakázané, jsem alergička :-) Ale dlouhou dobu mi manžel nosil orchideje v krabičce, ale přišlo mi to jako vyhazování peněz, tak raději nosí čokoládu, kterou sníme společně s našimi třemi dětmi:-D

  • Mluvíš mi z duše, akorát se nám to stalo poměrně později, až po necelých 4 letech :) PO 4 měsících by měla být ještě ta počáteční zamilovanost. Zusila bych si s ním promluvit, říct mu, že Ti to chybí a tak :)

  • petulinkaa1318.2.2012 15:19

    s manzelem si casto rikame a i kdyz komunikujeme pres mobil,ze se Milujeme....na ulici me vzdy chytne za ruku a doma se casto mazlime,pritulime sek sobe a treba koukame na telku a tak :-) v obchodaku to samý,hladi me a polibi,nedela nam to problem a lasku si oplacime,jsme spolu 6tym rokem :-)

  • My si s manželem lásku moc neprojevujeme. Já mu akorát každý týden koupím oblíbené pivo a sem tam něco dobrého, ale víc nic. O to víc jsem si vážila, když mi nechal minulý týden poslat květiny do práce. Vůbec bych to od něj nečekala. Někdo mu asi poradil, že https://www.fleurop.cz/rozvoz-kvetin-praha umožňuje rozvoz květin Praha, tak mi je od nich nechal poslat . Jsem zvědavá, kdy se zase dočkám další květiny :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist