Prodlužování řas,jaký máte na to názor ? Zkušenosti ?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31298 4.1.2012 0:27

Ahoj,

chtěla bych se zeptat o nějaké zkušenosti a názory na prodlužování řas.Mám svoje řasy celkem dobré, ale kamarádka má prodloužené a je to bomba:-) Jen mám strach,abych nepřišla o ty svoje, to bych nechtěla...

Děkuji za názory.

Odpovědi správkyň témat

  • Pokud chceš husté a dlouhé řasy, podívej se na výrobek Talika :) prokázalo se, že látky v očních kapkách na léčbu šedýho zákalu podporujou růst řas, a nakonec tu látku použili v této Talice - bezbarvá řasenka 2x denně potíráš řasy a ty pak rostou :) někdo si radši koupí ty oční kapky, které nejsou zrovna levné, ale ty jsou snad jen na předpis :) Jinak já používám na odličování dvoufázový odličovač od Mary Kay, a i v tomto odličovači jsou použity podobné látky, které řasy vyživujou a ty rostou více :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jen dotaz, proč když je kamarádka má se nezeptáš jí? Přeci jen ti určitě poradí kam máš jít,aby jsi byla spokojená jako ona. :)

  • Ja jsem videla uz vice holek a kamaradka to dokonce dela ve svem salonu a me se to nelibí. Ale možná proto ze nemam ráda takoveto umele udelane veci. Prijde mi to neprirozene a dámičkovske, kor kdyz to ma jedna známa co je fakt holka z dediny a vypada fakt desne, nahore dlouhe huste rasy a dole nic, se divim, ze ji to tak nekdo vubec udela, otřesné. Ale tot jen muj názor, myslim, ze spouste holek "sa to páčí" Pokud se ti to líbí tak to zkus a kdyz nebudes spokojena to sundas anebo nechas :-)

  • petulinkaa134.1.2012 17:34

    kamaradka je mela asi čtyri mesice,vypadalo to sice hezky,ale strasne umele,neprirozene :-( pak je nechala vypadat,nejaky sundala a svoje ma v pohode a nechtela by to uz sama :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist