Prodělání covidu

Otázku položila: Tamous 16.1.2021 21:27

Ahoj, našla bych tu někoho, kdo prodělal covid a měl klasické příznaky, jako ztráta chuti a čichu, tak po jak dlouhé době se vám to vrátilo do normálu ? Taky mám problém s únavou, a to hodně velký, myslíte, že se to čase zpraví ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kolegyně ho prodělala a trvalo asi 2-3 týdny nez se jí čich i chuť vratily.

  • Simea16.1.2021 22:06

    Je to 4 měsíce, co jsem prodělala covid. Měla jsem horečky, ztráta čichu, únava a šílený kašel.

    Kašel zůstal do dneška. Čich mám "rozbitý". Něco necítím pořád, něco mi strašně smrdí. Únava přetrvává, ale pomalu se to zlepšuje.

  • Zpraví? Jako že ti něco ztráta chuti či čichu oznámí? :-o

  • Covid prodělávám právě teď :-( pozitivní test od čtvrtka...ztrátu čichu i chuti mám od úterý a už nevím čeho všeho bych oňuchala jen abych aspoň trochu něco ucítila :-( je to hrůza a vařit o tom radši nemluvím...

  • Prodělala jsem zhruba 2 měsíce zpět. Čich a chuť se vrátily tak zhruba do 3 týdnů od ztráty....jedno z toho trochu dřív, nevím už co :-) Jinak únavu jsem neměla, ale prostě jsem na sobě cítila, že něco není tak, jak by mělo být...ale celkově se vše vrátilo do normálu tak do měsíce. Ještě k tomu čichu...do teď například necítím různé zápachy, například totálně necítím, když si prdne naše kočka...a že to tedy cítit je :-D Tohle si prostě nedokážu vysvětlit, jinak cítím všechno. Buďte na sebe pár týdnů opatrná, choďte na kratší procházky a hlavně buďte v klidu...spousta věcí nám zůstává jen proto, že je to prostě v hlavě...takže nebojte, dá se to do normálu, hlavně nad tím moc nepřemýšlejte a netrapte se :-)

  • Je to hodně individuální, někomu se vrátil po týdnu, někomu za dva měsíce. Hlavně vydržet, ono se to vrátí postupně do normálu. Přeji brzké uzdravení

  • Měla jsem covid nedávno. Čich a chuť se vrátil do týdne odhadem na 70-80 %, do tří týdnů už stoprocentně. Únava trvala tak dva týdny.

  • Covid jsem prodělala asi před 4 měsíci. Do teď trpím velkou únavou, silnými bolestmi hlavy a zadýchavam se. Čich a chuť se mi začaly vracet postupně asi po 2 měsících, nicméně do teď některé pachy a chutě necítím..

  • Majus26.1.2021 21:53

    Taky by mě zajímalo za jak dlouho a jestli vůbec budu fungovat jako předtím. Nevíte jestli nejsou třeba nějaké léky nebo doplňky, které by tomu pomohly ?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist