Proč se tak chová

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393319 22.5.2018 23:24

Dobrý den, s přítelem jsem už od 15ti a bude mi 18 (je o rok mladší) , v posledních 7mi měsících odmítá sex, prý mu nechybí a nepotřebuje ho když už něco je přijde mi že z jeho strany je to spíš z povinnosti. Oba stále studujeme na stejné škole vidíme se každý den v kuse, občas mi přijde že mu to i vadí ale při tom muže kam chce a ským chce má mou plnou důvěru. Zajímá ho jen telefon dlouho jsem neslyšela jak jsem se měla nebo jen nějakou lichotku . Škola ho nebaví, furt zapejká a radši by šel makat ale to mu doma neprojde. Někdy z ničeho nic jen kvuli otázce vybouchne pošle mě do **** nebo někam jinam, odejde domu nebo jen ječí, nikdy takový nebyl.. Večer jen pusa a dobrou, při tom ani nemá být proč unavený když je jen u mobilu. A když si s ním chci o čem koliv promluvit hnedka říkám kraviny a jsem špatná já.. Nevim co s ním je.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik23.5.2018 8:36

    Ahoj, možná má pocit, že je ještě mladý na vážný vztah a tím, jak dospívá, se mu mění priority. Takový vztah nemá smysl, akorát se budeš trápit. Je nevyzrálí, kluci dospívají později než dívky. Vážně si s ním promluv, co očekává od vašeho vztahu. Je divné, že takto mladý kluk, nemá chuť na sex. A navíc, když je k tobě takto hrubým se to může stupňovat. Jsi ještě mladá holka a toho pravého potkáš. Držím palce, ať to vyřešíš ke své spokojenosti.

  • Ahoj, můžeš si s ním zkusit promluvit, ale asi to nebude mít smysl..tohle je na rozchod. Mě to bývalý taky dělal, najednou byl odměřený, nechtěl sex, ale rozchod nikdy nenavrhnul. Já pak ale zjistila, že měl jinou, takže sem mu dala sbohem. Chlapi sou prostě srabi.. Naštěstí teď mám skvělého chlapa a ty taky nějakého potkáš, který se k tobě bude chovat slušně, respektovat tě... :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist