Proč se "starší" žena rozhodne pro mladšího muže (milence)?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #263747 20.1.2015 23:00

Tohle mě docela zajímá, ale neumím na to odpovědět, protože jsem spíš mladší. Chtěla bych vědět proč se rozhodne starší" žena třeba 37 a víc pro chlapa o 10 a více let mladšího, klidně 23 letého?
Co jí na tom může lákat? A proč? A co může vlastně on vidět na ní?
Budu ráda za vaše reakce :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No... myslím, že většině mladých mužů, kluků starší ženy imponují ve všech ohledech, právě takové kolem 30 a výše jsou objektem zájmu a sexuálním snem snad každého. Mladší muž u starší ženy vidí její vyzrálost, ženskost, která se u mladých teenek nevyskytuje, chybí jim kouzlo dospělosti. Třicítky a plus jsou již trochu zběhlé v mnoha ohledech, psychicky už to nejsou žádné trubky, které neví co chtějí, umí se rozhodovat samy za sebe a vědí jak na to. Pokud jde o sex jsou to taky již sebevědomější ženy, co vědí, co se jim líbí, umí si za tím jít a zároveň umí poskytnout dostatek pozornosti i muži. Krásné na ženách, třeba kolem 35 je to, že umí hodně věcí ocenit. Ocení už jen to, když vidí zájem z jeho strany, že se mu už v kalhotách postaví, když se svlékne a vidí ho vzrušeného kvůli, umí ocenit rozměry jeho penisu, tělo atd. On jí zase může nabídnout zápal a třeba i výdrž, kterou už starší muži nemají, ochotu se učit a zkoušet. Pro mladšího muže není větší rozkoše než je pohled na starší ženu při jejím orgasmu - který on přivodil i když je mladší.
    Tyto ženy jsou taky hravější, vědí jak s penisem zacházet a přivodit mu slast - to ty mladé opravdu moc neovládají. Starší žena si zase všechny tyto věci umí náležitě užít :-)

  • mam manzela o 14 let mladsiho, jsme spolu 9 let a planujeme druhe dite. povahove jsme si hodne blizci a ja se pohybuji v okruhu "mladych" duchem a celkove jsem uplne jinde nez moje vrstevnice. manzel si me pekne hlida,ne ja jeho,ale vidi ve mne jistotu jak rika. neboji se,ze jsem nevyblbnuta a potr stridat chlapy,ale myslim,ze je to asi jedno,kolik tem dvema je,jde o celkovou pritazlivost a propojeni tech dvou. ja si treba neumim predstavit starsiho chlapa a ani v okruhu mych znamych neni nikdo takovy.
    jo a rozhodne nezastavam nazor,ze mu nahrazuji maminku s pohodlim domova,protoze o domacnost se stara on,vcetne vareni,nakupu a uklidu.
    takze,jestli te opustil kluk a sel za starsi, ukaz mu,ze uz jsi taky dospela, nedelej sceny a poprej mu bez ironie hodne stesti a pokud ho tak moc mikujes a neni to pouze urazena jesitnort,tak se lehce zmin,ze do leta na nej pockas,ale pak uz si budes hledat nekoho pro zivot ty. a hlavne na nej netlac,ted je zalaskovany, jen bys to zhorsila. zadne sms. uvidis,jestli mu budes chybet aon tobe:-D

  • petulinkaa1320.1.2015 23:31

    stejne jako mladou holku pritahuje starsi chlap,laka te to druhy,starsi zenska chce toho mladyho,plnyho energie,rada je nen nim ta zkusenejsi,i pri nem omladne,je tam vic veci u opaku zase muzu rict i z me zkusenosti,ze me laka zralost,zkusenost,moudrost a dalsi a dalsi . :-)

  • Já osobně - druhým rokem jsem ve velmi ale opravdu velmi šťastném vztahu. Příteli je o 9 let maldší než já, mě bude 42, bohužel. Bohužel píšu proto, že si svůj věk a náš věkový rozdíl plně uvědomuju. Dlouho jsem váhala, zda do tohoto vztahu vstupovat a jít naplno...jenže ono to cca 4 měsíce po našem seznámení tak nějak bouchlo a byla jsem v tom až po uši. a jsem dodnes a jsem za to velmi ráda. Společné chvíle prožívám naplno. Jediné co se nám téměř rok nedaří je společné mimi, ale vzhledem k mému věku se není čemu divit, byť cyklus funguje jak má. Já 2 děti mám, přítel vlastní nemá. Sice říká, že kdyby se nám mimi nezadařilo, asi by mu to nevadilo, protože není se mnou kvůli tomu, ale proto jaká jsem já. Mě to trápí, když mrcha dorazí obrečím to, ale takových nás je spousta (a já už dvě téměř dospělé děti mám, některé ženy jsou na tom hůř, třeba moje sestra). Ano, pochybnosti mám, zda naše vzájemná láska vydrží, doufám v tom, že ano. a jsem vděčná za to, že mě můj kamarád tehdá přesvědčil, abych to pozvání do kina přijala a dál se uvidí. Takovýhle spokojený vztah, souznění, oporu atd. jsem neprožila za celý život.

  • Mě je 23 a manželovi 41 a jsme oba spokojeny.Všechno nám ladí jak má ;-).Já jsem byla na starší a pak jsem našla toho pravého :-)Já bych zase nikdy nechodila s klukem pod 25let to jsou takový mladí nezkušení ušáci:-D:-DNe prostě šamponi,nic neumy,nicemu nerozumy,žádné zkusenosti proste nic.Proste decka ,kterí chcou chlastat a bavit se a to já práve nemusím.Mě nic zábava neříká jsem stastná za svou rodinu :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist