Proč nevadí tlustým holkám ukazovat špeky ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531642 27.5.2023 22:42

Ahoj, jako první chci podotknout, že nechci nikoho urážet a ani nic takového ! Jen by mě zajímalo, že holky co jsou skoro vyhublý na kost se bojí jít do uplejších šatů nebo plavek a holka (nemyslím jen pár kilo navíc) jde klidně po městě v zaříznutých kraťasech a uplém topu. V Čem to vězí ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ať má dotyčná sebevědomí jaký chce, ale upřímně? Pohled na napranou slečnu v průsvitných legínách nebo mini opravdu není příjemný pro okolí a je mi hanba za ní. Je fajn, že mají sebevědomí, ale měly mít i nějakou soudnost. Takže taky to nechápu, ale zakázat jim to nemůžeme. :-D

  • Pěkně blbá otázka:-D Bože ať si každý nosí co chce,jak by ti bylo kdyby ses oblékla do něčeho v čem se cítíš dobře a lidi kolem tebe by si o tobě šuškali že jsi na tohle oblečení moc vyhublá nebo obézní? Ať si každý nosí co chce,kdyby všichni na světě byli jen hubení tak by se pomlouvalo za co? Za tvar obličeje? Na tvar těla by se nekoukalo protože by jsme byli všichni stejní a nevím jak ty ale já si myslím že každý chceme být něčím originální,proto se v dnešní době každý obléká,maluje a chová jak chce,kdyby jsme vzhledově a povahově byli všichni stejní tak by to byla nuda:-)

  • terryk28.5.2023 11:44

    Zkus přemýšlet, čím by to mohlo být. Mě napadá odpověď zdravé sebevědomí subjektivní vnímání vlastního těla. Pokud se žena nebo dívka cítí ve svém těle dobře (nebo ji je sumak, co si o ní myslí okolí), pak půjde ven tak, jak ji vyhovuje, a vezme si, v čem se cítí dobře. Pokud se sebou není spokojena (nebo jí neznámo proč záleží na názoru okolí), pak bez ohledu na proporce se bude zdrahat chodit "odhalena". Já bych jen podotkla, že toto neustále řešení, jak v čem vypadám, je ryze český fenomén. Nikde jinde to lidé tak neřeší. Na sobě ani na jiných.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 186 otázek, kterým se dostalo 271 431 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist