Proč na mě tak kašle..?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #108228 25.2.2013 18:37

Je mi 15 a už delší dobu mám kluka. Jemu je 18 a jsme spolu skoro 4 měsíce. První dva byli skvělý, ale pak se přestěhoval do jiného města, kvůli práci, a na mě nemá vůbec čas. Jezdí za mnou cca jednou za dva týdny, ale to by se dalo zvládnout, jenže on se mi ty dva týdny není schopnej normálně ozvat.. zavolat nebo aspoň napsat sms. Pracuje u hasičů a nemyslím si že byl pracovně vytížen tak moc, že by si nemohl najít ty dvě minuty na to, aby mi odepsal na sms a já věděla že je v pořádku. Bavili jsme se o tom a řekl že se pokusí si na mě udělat více času, ale pak zase odjel a já jsem o něm dva týdny nevěděla. Probrali jsme i možnost rozchodu, ale miluji ho a on tvrdí,že mě taky miluje a že to nechce skončit.. tak proč se více nesnaží..?




Tenhle vztah trval od července 2012 do října, kdy zapomněl na můj svátek i narozeniny a narovinu mi místo omluvy řekl že to zazdil. To byla poslední kapka a ukončila jsem to. Tři měsíce jsem o něm nevěděla. Asi před dvěma týdny za mnou jen tak přijel, prej na kafe, ale mě to bylo celý nějaký divný. Potom jsme si každej den psali a když mě doktorka " zavřela " doma s chřipkou byl u mě každý den. Nakonec mi to nedalo a napsala jsem mu.. no a on odepsal něco co jsem naprosto nečekala. Za všechno se mi omluvil, psal že ho to strašně moc mrzí že se na mě vykašlal, že si uvědomil co tím ztratil a jestli mu nedám šanci to všechno napravit. Dlouho jsem nad tím přemýšlela, ale když mi řekl, že se stěhuje zpět , tak jsem si řekla že to s ním ještě zkusím. Zítra to budou dva týdny co jsme zase spolu a jsem šťastná. Moc se snaží mi dokázat že to myslí vážně. Je se mnou skoro pořád. Na valentýna jsme si udělali dokonalý, romantický večer. Prostě je to úplně stejný jak před tím stěhováním :) . Ale za půl roku budu na intru a měli by jsme se vídat jen o víkendech :( . Mám z toho celkem strach, ikdyž je ještě čas a bůh ví co se do té doby stane.., ale nerada bych o něj znovu přišla.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když se nechce, tak je to horší, než když se nemůže. Kdyby se neozval den dva, tak to beru, ale 2 týdny je fakt dost. :) Nevím, nakolik je to mezi vámi vážné, jste ještě oba dost mladí, ale podle toho, co píšeš, tak to na vztah moc asi nevypadá...

  • ahoj, no že se ti dva týdny neozve je teda hodně divný. Nechci malovat čerta na zed, ale nevypadá to podle mě dobře. Já bych zkusila zjistit v čem to je, a pokud se tím nic nevyřeší, neozývala bych se mu sama dokud se neozve on sám. Pokud se ozývat nebude, asi to nebere tak vážně jako ty, a možná, že je v tom i někdo třetí.. Bohužel se mi toto stalo. Taky se neozýval, a bylo to jak jsem si myslela..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist