Proč mi přítel nechce pomoct? :-(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47186 2.1.2012 22:25

Ahoj, o víkendu jsem se rozhodla že si přemaluju pokoj. Koupila jsem si barvy a s chutí do toho!
Ale mám pocit, že přítel mi nechce pomoct. Myslela jsem si že by to mohla být i zábava, spolu vymalovat... (nebydlíme spolu)
Tak jsem mu celá nadšená večer volala a řikala mu co a jak. A ptala se ho jestli mi s tim pomůže. Nezněl ale moc nadšeně, znám ho nějaký ten pátek takže vim, že se mu do toho nechce.
Jenže přítel je práce všeho druhu a pořád někde maká. Se svym kolegou furt někde lítá po kšeftech. Některym lidem za peníze taky párkrát maloval...
Tak proč nechce pomoci mě?
Co myslíte, mám si to vymalovat sama a už ho o nic nežádat?
Ale až pak přijede aby nebyl naštvanej...
Achjo :-(
(Já 20, on 23 let)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl3.1.2012 13:06

    píšeš že hodí dělat na melouchy atd. tak je nejspíš utahaný a chce odpočívat v době kdy nemusí nikam. Ono kdyby jste spolu bydleli tak je to jiná,ale pokud každý bydlí sám, tak po něm nemůžeš chtít aby ti vymaloval tvůj pokoj. :)

  • petulinkaa132.1.2012 22:42

    No a neni to prave proto,ze stale maká a ty mu davas dalsi praci? :-) neco jineho je delat to za penize,neco jineho je delat to pro sebe a neco jineho pro nekoho....:-D kazdopadne ja bych to neresila,me sice manzel vse udela,ale nesmim ho nutit,nastesti je to typ,ze se sam zvedne a jde to udelat,ale my to mame spis naopak,radci si veci urcity delam sama a odhanim ho,ze ze si to udelam ja a s tim malovanim,ted pres svatky jsem si sama vymalovala treba na zachode a radci jsem si to vymalovala sama,mela jsem proste chut :-) ale vim,ze manzel by mi pomohl :-)

  • Tohle jsem taky v létě řešila, jen jsem ještě neměla koupené barvy. Ten můj v tom vidí prostě práci a ne zábavu jako já. Zeptej se ho proč ti nechce pomoct.

  • Verousek892.1.2012 22:42

    Malování u nás vždy provádím pouze já, protože přítele to nebaví a mě jo. Takže tohle je práce, kterou mi přenechává :D Jednou jsem sama vymalovala koupelnu, zatímco byl s kamarády v hospodě a vůbec mi to nevadilo :) Pokud pořád někde pracuje, tak taky může být unavený, asi nejlepší by bylo, abyste se mezi sebou domluvili. Nebo třeba zrovna ve chvíli, kdy jsi mu volala, tak neměl dobrou náladu, tak proto nemusel být tak nadšený jako ty :)

  • Já bych se ho asi přímo zeptala, jak to vidí, proč se mu do toho nechce a pro příště bys měla řešit věci, které chceš, abyste dělali spolu, dřív než koupíš barvy :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist