Probuzena nevolnosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #336670 28.10.2015 0:50

Ahoj holky, stále častěji me ze spánku vyruší nevolnost. Cca 10-60 minut po usnuti, polévá me horko,šílené mi buši srdce, a je mi na zvracení, nemáte některá zkušenosti, co by to mohlo byt? Vždy jsem v tu chvíli tak bezmocná, ze bych nejraději volala Rzp

  • 28.10.2015 16:23:07 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • medulinek28.10.2015 7:01

    Jo mam s tim zkusenost samozrejme to muze byt i vokoliv jineho ale u me jsou to uzkostne ataky,naval horks,buseni srdce,pichani jakobx od milionu jehlicek na hrudniku,prujem nebo na zvraceni,motani hlavy. Pozor bez lecby se to vetsinou opakuje stale casteji. Vim,ze to slyset nechces ale najdi si dobreho psychoterapeuta a zacni na tom pracovat.

  • Určitě zajít k praktickému a nechat zkontrolovat štítnou žlázu a srdce. A když nic, tak to bude (a většinou bývá), jak už píše medulinek, problém psychický. Není to až tak výjimečné jak se zdá, jen o tom lidi moc nemluví.

  • Ahojky, nejsem lekar, ale jako laikovi se mi to moc nelibi, byt tebou, zajdu k obvodnimu a ten preposle pak k lekari specialistovi. Muze to souviset s cimkoli, domnivam se, nejsi nejak ve stresu?

  • Jo, přesně tohle jsem měla několik měsíců v pubertě! Hoďku-dvě po usnutí jsem se budila, bylo mi hrozně zle, bušilo mi srdce a do toho jsem se strašně klepala. Čím to bylo nevím, po čase to přešlo samo. Pomáhalo mi večer nejíst (asi se tím ten žaludek tolik nedráždil). Ale taky jsem v té době byla nejspíš předávkovaní Letroxem (velmi "inteligentní" paní doktorka ho do mě cpala v podstatě zbytečně). Jestli to mohlo být tím netuším, ale když si třeba necháš zkontrolovat štítnou žlázu, tak tím určitě nic nezkazíš. Jestli na ní už něco bereš, tak to endokrinologovi určitě řekni!

  • Napadá mě i vysoký tlak.. Jednou se mi stalo, že mě polilo horko, omdlela jsem a zvracela.. Byla jsem u obvoďáka a ten mi změřil strašně vysokej tlak. Jo a říkal, že to může být zvýšenou fyzickou námahou nebo třeba psychickým napětím...

  • z vlastni zkusenosti bych rekla panicka porucha... doporucuji psychodoktora :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist