Problémy ve vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #83781 13.6.2013 22:42

Holky, ženy, mám jistý problém. Jsem mladá mamka seznamila jsem se s mužem, se kterým jsme si sedli, ve všem... Píšeme si každý den, co druhý nebo třetí se vidíme. Když sme spolu jsme jako pár. On je po špatném vztahu, jako já, tak sme se domluvili že se do toho nebudeme nijak hrnout. Vše bylo krásné, psal a říkal mi věci, že vidí jen mně, byl štastný, vysloveně štastný jak byl semnou, kolikrát sme se sešli jen aby mě viděl na pár minut... Jenže dneska z ničeho nic mi napíše že nechce vztah, že chce být sám že nechce mi plést hlavu a ani abych si myslela naivně že se dáme dohromady. Prostě jen tak z ničeho nic, o něčem se bavíme a on najednou toto ani neměl důvod to psát protože sme se bavili o uplné blbosti... Pak se mi začal omlouvat že toto psal... Měli jsme jít na bazén v sobotu a příští týden romantický výlet. Oboje dvoje odvolal a pak opět odsouhlasil že to platí. Nevím jestli mě zkouší, protože s bývalou si hodně zažil. Zkusím ted dělat milou hodnou, ale nepřístupnou, nebo já nevím už. Vůbec nevím co dělat, poradíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • mela jsem podobny "vztah". bylo nam krasne, rikal, jak je zamilovany, asi i opravdu byl. ale - domluvili jsme si rande, zrusil ho, taky ze vlastne mozna vztah nechce. pak znovu, ze jo a mluvil i o detech do budoucna. pak zase couvl a znovu zajem a tak to trvalo nekolik mesicu. pak jsem se na to vykaslala. nevim, jak si to predstavoval...kazdopadne na to vzpominam i tak hrozne rada, zazili jsme neskutecne romanticky a kouzelny nocni prochazky, ale nic z toho nakonec nebylo...nevim, co tim sleduji, ale myslim, ze by to takhle vypadat nemelo....s mym soucasnym nam to od zacatku slo tak nejak vsechno prirozene...a je to ten pravej:-)

  • daneckah14.6.2013 17:41

    Víš, s teď už můžu říct, že s chlapama je to složité, mají jiné myšlenkové pochody jak my ženy. Tím je nechci nějak urážet, nakonec jsme rády, že je máme. Ale teď k věci, chci se s tebou podělit o pár zkušeností, možná to není tvůj případ, nevídím do tvého vztahu, neznám tvého přítele, ale vím, že někteří mají tendenci neříkat úplnou pravdu. Chtějí aby z celé situaci vyšli co nejlépe a na ostatní se neohlížejí. Moje zkušenost je taková, že chlap se dokáže přetvařovat až neuveřitelně, říkat ty krásná slůvka, slibovat, aby mu žena podlehla. Dokonce si dokáže vymýšlet jak jeho bývalá byla hrozná semetrika. Dokáže dlouze povídat o tom, jak by si přál mít krásnej nekoplikovnej vztah apod. Jsou i tací, a to jsou ti nejhorší, kteří hledají jen pobavení, potřebují si zpestřit, jinak nádhernej, pohodovej život tím, že hledají ženské oběti aby ukojili svoje ega. Myslím tím teď ženatý muže, kteří mají doma děti, hodnou ženu. Nevím, jestli je to zrovna tvůj případ, ale když najednou ruší schůzky, tak za tím asi něco bude. V mém případě to bylo tak, že jsme se ze začátku vídali vždy odpoledne nebývali jsme spolu přes noc nebo dlouho do noci. Pak, když jsem chtěla začít trávit společné víkendy a večery tak to bylo velmi sporadicky. Někdy to šlo někdy ne. Jindy byl zase nemocný apod. Jinak působil velmi příjemně až zamilovaně, člověk by mu to uvěřil. No nechci tě od něj zrazovat, nevím jak dlouho se znáte, jak do hloubky o sobě víte apod. Jen jsem tím chtěla říct, aby jsi byla na sebe opatrná, aby nedošlo k nějakému dalšímu zklamání. Je to jen tak ve zkratce, jinak je to na velmi dlouhé povídání, chtěla jsem přispět menším názorem a zkušeností.
    Měj se krásně, přeji ti aby ti to vše vyšlo, ať si šťastná.

  • A takovýho chlapa bys chtěla? Nerozhodnýho, co prvně naslibuje hory doly a pak se stáhne ze scény a není na něj spolehnutí?
    Potkala jsem taky pár takovýchto typů, vždycky jsem sama sebe přemlouvala, že "se mnou, až budeme spolu, se to změní, bude to jiný, že mě má přece rád a blablabla". A bylo to pokaždý stejný.
    Pak jsem potkala někoho, s kým to šlo naprosto přirozeně, žádný pochybnosti, žádný urychlený závěry ani zmatky. Vyplynulo to samo, nic nebylo nutný lámat přes koleno, ani si dávat ultimáta typu "teď to buď vyjde, nebo to nechám plavat". Prostě lehce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 615 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist