Problémy ve vztahu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179813 13.4.2020 1:30

Ahojte, zajímalo by mě, zda se toho vztahu držet nebo ne. Jde o to, že jsme s přítelem už přes rok a ze začátku to bylo fajn. Ted už to ale vypadá že mě má jistou tak proč se snažit. Býváme spolu jen o víkendu, a to celý víkend většinu času buď čumí do počítače a paří, a nebo spí. Navíc za poslední tak dva-tři měsíce jsme sex měli jen jednou. Přítel je o pár let starší, v únoru měl 37. Nevíte proč o sex nejeví zájem? Je to věkem? Nebo myslíte, že o něho nejeví zájem jen se mnou? A ano, zkoušela jsem se ho na to ptát, ale když si s ním o jakémkoliv problému snažím promluvit, tak si z toho akorát dělá srandu a stejně se nikam nedostaneme. Ještě k tomu teď s karanténou jsme se měsíc neviděli, a přesto se mnou ted byl o víkendu jen dva dny, přestože v pátek a v pondělí je volno. (samozřejmě ani náznak zájmu o sex) Myslíte si, že má cenu se ještě ten vztah snažit udržovat nebo je to začátek jasného konce?

Mě by ani tak nevadilo, že si hraje na pc celý víkend, nejsem zrovna z těch lidí, kteří jsou strašně aktivní, taky mám ráda spíš klid a odpočinek po celém týdnu učení či práce. Ale vadí mi, že není schopný se mi věnovat po té intimní stránce. Jeho nejčastější výmluvy proč nemít sex jsou, že je bud strašně unavený, nebo že už musí jít spát protože je moc hodin, a nebo že se mu zrovna nechce, nebo občas že má hlad, když to chci před polednem či k večeru.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik13.4.2020 7:29

    Ahoj, z vlastní zkušenosti nemá. Pokud již po roce a ještě spolu nebydlíte a dlouho se se nevidíte a nemá zájem o sex, je to divné. Měla jsem podobného partnera a došlo to tak daleko, že jsem pak neměla chuť na sex já s ním a byl konec. Ztracené 4 roky. A ještě když už se sejdete, tak se ti má věnovat a vymýšlet společné aktivity a ne spát a hrát na pc. Rychle od něj pryč. Budeš akorát nešťastná.

  • Francy13.4.2020 8:45

    Ještě řekni, že v 37 bydlí u maminky 8-o Samozřejmě, že je to ztráta času.

  • Taky se priklanim k nazoru, ze takovy vztah nema smysl. Pokud se neudela zasadni obrat z obou stran, nema cenu ho umele udrzovat jen ze zvyku.

  • Z mych zkusenosti, kdyz se uz clovek sam sebe opakovane pta, jestli to ma cenu, tak to cenu fakt nema. Zajem o sex pochybuju, ze je vekem, spis nastavenim. Jsou panove, kterym v 25 staci sex jednou tydne, ale i panove 50+, kteri nemaji problem vickrat za vecer. No a kdyz si vezmu ty dalsi detaily, co tu padly, vcetne bydleni s rodici... u toho pana je divnych vic veci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist