Problémy ve vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424174 6.4.2020 17:09

Dobrý den, pár let jsem ve vztahu s partnerem, zatím nemáme společnou domácnost, žijeme odděleně, milujeme se, ale jeho parta především mužských přátel mě i po dlouhé době nechce přijmout. Já je mám všechny ráda, s přítelem se o nich bavíme jen v dobrém, ale to jak se mnou občas jednají, už mi začíná připadat jako šikana. Párkrát do roka se schází na několik dní a já jsem tam taky, ačkoli jsem velmi komunikativní a přátelská, jsem při těchto dnech schopna sedět i celé hodiny a nic neříkat ze strachu, aby se mě nepokusili urazit a ponížit..kvůli partnerovy na tyto společné dny jezdím, protože za normálních okolností, se málokdy více dnů po sobě vidíme.Nechci oželet dny, kdy jsme téměř spolu, ale ty pocity strachu, staženého žaludku, bolesti břicha a stresu co tyto dny doprovází, jsou pro mě velmi těžké..mám mnoho přátel a známých jak mužů či žen a nerozumím tomu proč tady tomu tak nemlže být..často si pokládám otázku, má-li to mezi námi šanci, když mnoho jeho přátel nám vztah nepřeje(?)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy6.4.2020 17:57

    A to se tě přítel nezastane, když tě uráží? Ještě si přisadí nebo mu je blbý něco říct? Buď je to povrchní idiot nebo srab, ani o jedno bych nestála :O=

  • macicekkajik6.4.2020 20:42

    Je to tu stále dokola. Chybí komunikace s partnerem. Proč mu to co tady píšeš neřekneš. A chtělo by to trošku asertivity a říci třeba, že když se k tobě budou kamarádi chovat jako vždy, nikam s ním nepojedeš. A Francy má pravdu, pokud se tě před přáteli nezastane a nechá tě urážet, tak si tě nezaslouží, protože si tě neváží. S takovými kamarády by se měl přestat scházet už jen kvůli tobě, protože to nejsou přátelé. Když jsi jeho partnerka, měli by tě brát, že k němu prostě patříš. Opravdu nemáš zapotřebí, prožívat takové stresy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist