Problémy se zády

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412100 30.6.2021 8:20

Ahoj holky chci se zeptat,jaké léky pomáhají na bolest zad? Přítele od stěhování bolí záda tak,že se pomalu nemůže zohnout,říkala jsem mu,ať si zajde do nemocnice ale je strašně trvdohlavý a navíc má od dětství menší fobii z doktorů..Uvažovala jsem že mu koupím Kamzíka ale nemám nikoho ze známých kteří ho zkoušeli,takže nevím jestli zabírá,tak se chci zeptat jestli ho někdo z vás nezkoušel? Zkusím ještě hřejivé obklady ale chci zkusit i ty léky,poradíte mi prosím něco?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • bez doktora to moc nepůjde. mohl si s těmi zády "pohnout".
    kolega ted byl na práškách asi 10 dní než to začalo ustupovat.
    mně záda v lednu nejdřív pobolívala a nakonec jsem měla problém dojít na WC - nakonec mi pomohl obstřik.
    Jen Dr (neurolog, ortoped, nebo alespon praktik) může napsat účinné prášky na utlumení bolesti a taky zjsitit příčinu bolesti. Základem je suché teplo a klid.
    Kamzík není na takový typ akutní bolesti.

  • Risu30.6.2021 9:50

    Spis než léky bych zkusila masáže..

  • Rebeca1.7.2021 9:29

    Jako clovek, ktery ma uz roky problemy se zady, muzu s jistotou rict, ze lekar je uplny zaklad. Jedine lekar vam muze rici pricinu bolesti (nekde pomuze odpocinout si, jinde uz nastupuje fyzioterapie a masaze, ktere dokonce mohou jit na pojistovnu, v horsim pripade vam muze i nektere cinnosti zakazat, nebo dokonce doporucit operaci.)

    Muze to byt cokoliv, muze to mit jen namozene, ale take muze mit i pochroumanou/prasklou plotenku, coz by uz byl problem, ktery by bylo potreba resit.

  • Záleží na tom, z čoho to ma... Ak je to zápal, tak pomôže brufein a masť protizápalova, alebo náplasť (majú v lekarni), ak má vyskocenu platničku, tak treba ísť za fyzioterapeutom, alebo ortopedom.... Možno by stačila masáž... Lekár by bol najlepsi

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 705 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist