Problémy se spolužáky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #80420 31.8.2013 19:43

Ahojky holky, slečny, ženy.... :D mám jeden takový problém, který mě dost trápí :/ ve třídě se se mnou kromě pár holek nikdo nebaví :( všichni mi akorát tak nadávají a pomlouvají :( všechno to začalo tím, že jsem jednou koncem šesté třídy (no nedá se říct přímo chodila, protože v 11ti letech to ještě není žádné chození) :D řekla bych spíš, že jsem něco měla s jedním klukem od nás ze třídy :) všechno bylo do té doby v pohodě, bavila jsem se se všema :) jenomže potom jsme se rozhádali a on je takový ten vůdčí typ, takže všem nakecal, jaká jsem strašná.................. (hodně sprostých slov), že jsem namyšlená atd. :( no a od té doby si to každý o mě myslí a nechce se se mnou nikdo bavit :( přitom ostatní ani neví, jaká ve skutečnosti jsem :( říkají, že jsem namyšlená a tak, ale já bych se s nima ráda bavila, kdyby chtěli, jenomže oni prostě nechtějí :( mrzí mě to a to hodně :( přece jenom jsem s těma lidma ve třídě každý den a když se se mnou nikdo nebaví, je to na nic :( ještě, že tam mám aspoň nejlepší kamarádku, která mě zná takovou, jaká doopravdy jsem a nikdy by mě nezradila :) vím, že je asi celkem nemožné v téhle situaci mi něco poradit, myslím, že se to napravit nijak nedá :( ale přece jenom.. kdyby některou z vás něco napadlo, určitě napište, budu vděčná za všechny odpovědi a komentáře :) PS. nechci, aby to znělo nějak vychloubavě, ale já si o sobě nemyslím, že jsem nějak namyšlená :( ani kámošky (nezbylo mi jich sice moc) si to o mě nemyslí :( napadlo mě, že by to mohlo být i tím, že se těm klukům třeba líbím, protože drtivá většina těch, co se se mnou nebaví jsou kluci a třeba neví, jak to dát najevo, ale to by mi asi nenadávali co :D už si prostě nevím rady :( ale některým se musím aspoň trochu líbit, když o mě zezačátku měli zájem ne? také mám kvůli to mu velký problém už asi 2 roky najít si kluka, tak snad se to aspoň třeba na střední změní :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1331.8.2013 20:29

    reknu to zkracene,pokud se lidi co se nechali ovlivnit tvym ,,byvalym" a po tom co on jim rekl s tebou nebavi,tak ty lidi ti za to nestoji,alespon vidis co maji v hlave a nedoprosuj se,mas svuj okruh lidi co te znaji a to ti staci,je to jejich problem.

  • Nikdy jsem se nebavila s celou třídou a nikdy mi to nevadilo, protože jsem věděla, že ti, s kterýma se bavím, za to stojí a můžu se na ně spolehnout.
    Takový je život. Nikdy nebudeš mít ráda všechny a nikdy nebudou mít rádi všichni tebe. A je lepší mít okruh pár skutečných přátel, než milion "přátel", kteří se s tebou smějou, přetvařujou se a za zády tě pomlouvají.

  • Já se taky ve třídě bavím jen s pár lidma, ostatní mě považují za divnou. :D Prostě mám jen odlišné zájmy než oni a nepotrpím si na šminkách, chlastu, kouření a pařbách, drbech... No jsem šťastná, že mám nejlepší kamarádku, které můžu věřit a se kterou sedím, že občas něco prohodím s pár lidma a na zbytek lidí kašlu...člověk nemůže v životě chtít všechno, buď ráda za to, co máš, není to málo. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist