Problémy se sexem...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31097 3.11.2011 21:44

Mám takový malý problém. Poslední dobou má přítel problémy s předčasnou ejakulací. Dřív jsme se byli schopni milovat až půl hodiny někdy mi přišlo až nezkutečné. Čtrnáct dní jsme se neviděli a on hned když jsme se poprvé milovali tak se "udělal" asi po třech minutách. Řekla sem si že to bude tím že jsme se dlouho neviděli, ale teď se mu to stává často. On říká, že od té doby co sem začala cvičit že sem taková pevnější a i prý průnik je jiný, takže tvrdí že je to si tím. Ale je mi ho vždycky líto když si myslí že mě zklamal a neuspokojil. Posledně se kvůli tomu nechtěl ani milovat a řekl že mě raději uspokojí nějak jinak než aby mě zase zklamal. Ale já ho miluji a sex sním si užívám i kdyby trval jen minutu a nechci aby ho to trápilo, protože pak je to všechno jenom ještě horší. Nechci, aby se cítil méněcenný. Nevíte co by se s tím dalo dělat?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Musí zase "trénovat". :) Když už by se blížil k vrcholu, tak přestaňte, chvíli se jen mazlete, aby se jako by uklidnil a pak zase přidejte. :) Nebo ho zkus prvně udělat rukou, pusou.. a pak se teprve milujte. ;)
    A určitě mu to řekni, nebo napiš (někdy je lepší to vidět napsané černé na bílém :) ), řekni, co cítíš, že ti s ním je fajn a že i sex je s ním pořád krásný, a že se to určitě časem spraví, hlavně se nesmí takhle trápit, to mu určitě nepomůže - když se bude trápit, nebude se třeba moct vzrušit, anebo bude mít takové obavy, že se to stejně stane a stejně se bude ejakulovat zase dříve.
    Zkus si pohledat články na netu, je toho tam spousta, nebo poslouchej Frekvenci 1 po 22 hodině, tam je přímo "sex koučka" a mnohokrát tam pánové nebo i dámy volají s tímto problémem (ale nevím, jestli teda ještě ten pořad existuje, poslouchávala jsem ho kdysi, teď na to nemám čas :), byl to dobrý pořad :) ).

  • Verousek893.11.2011 22:27

    My jsme tenhle problém měli na začátku vztahu s přítelem, kdy jsme se třeba týden nebo 14 dní neviděli, pak jsme byli nadržení a když jsme na sebe vlítli, tak po 5 minutách bylo hotovo :D .. Teď když spolu bydlíme, tak na to vlítneme, kdy chceme, třeba každý den a to se nám pak stává zase opačná situace, když už nás to nedráždí, takže musíme dělat pauzy. Když dlouho nemáte sex, tak tvůj přítel si to tam shromažďuje a když na to pak vlítnete, tak ho to hodně dráždí, jediné, co snad může pomoct je dávat si při milování pauzy, ale i to ti nijak extra nepomůže, protože on bude pořád rozdrážděný, nebo pak ještě aby se pravidelně vyprazdňoval sám.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist