Problémy s přítelem. Nebo vlastně s babičkou.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51667 23.1.2012 23:13

Nejde ani tak o mě jako spíš o přítele. Za pár dnů spolu budeme půl roku, docela dlouhá doba si myslím, protože jak koukám na své vrstevníky, tak 3 měsíce max. Oba dva se milujeme, nemohla jsem si přát lepšího kluka než je on, pozornej, citlivej, hodnej, náš vztah dělá přesně takový, jaký jsem si můj první vztah přála. Když jsem u něj minule byla, dokonce mi i uvařil a nejvíc mě dostalo, že si pamatoval, že ráda pepřím a tak mi to připepřil o něco víc. Moc se nevidíme, spíš jenom víkendy, málokdy přes týden, ale čím míň se vidíme, tím víc se na sebe těšíme a společný čas si víc užíváme. Hádka ani jedna, nebo možná nějaké menší. Můžu říct že jsem spokojená :-) Má to ale dvě chyby. První je v posteli. Ze začátku to bylo fajn, nebyl můj první, ale brala jsem to jako své poprvé. On byl taky docela začátečník v tomhle (teď je z něj strašný prase, ale to z nás obou a vyhovuje nám to :-D ), ale postupem času jsme se sehráli a šlo to. Poté jsem měla zánět močového měchýře a nevím, ale od té doby co se to vyléčilo mi sex s ním nic nedělá, ani orální sex a dokonce ani ruka. Dřív jsem z toho všeho byla na větvi ( ze sexu méně, ale to si myslím že je normální v tomhle věku ), sice jsem se nikdy neudělala, ale bylo to moc příjemné. Teď nic necítím a když už, tak to pálí nebo bolí. Poloha ze zadu, kdy kluk víc přiráží, milovala jsem to, teď mě to tak bolí že to nejde a oba dva jsme z toho smutní. Nevím kde je chyba :-( Všechno je v pořádku, jako vždycky, ale nejde to.

A věc číslo dvě. Nikdy nebyl u nás doma. Já jsem u nich v podstatě pořád, ale on u nás ještě nebyl. Mám s tím totiž trošku problém. On bydlí v moc krásném domečku, na který si šetřili strašně dlouho, nejezdili kvůli tomu na hory, dovolené, nikam. U nás doma je to tak, že se radši jezdí na dovolenou každý rok i dvakrát, na hory dvakrát a ještě třeba výlety po ČR. Ovšem na úkor toho, že bydlíme v řadové bytovce, co hůř, s babičkou. Spodní patro je hezky zařízené, chodbu máme také předělanou. Ale horní část, tam mám pokoj já, sestra, babička a ještě je tam kuchyň a koupelna. Můj pokojíček je super, sestry taky. Ale babička si prostě nechce nechat kecat do předělání té otřesné koupelny (díky bohu koupelny máme dvě, jednu hezkou ještě dole, jenže ta vede přes obývák rodičů, což je dost blbý, aby až půjde na záchod chodil vždycky kolem nich) a ještě horší kuchyně. Tak jako ok, do těchto místností bych ho nebrala, ale jde mi o to, že jsem mu to za těch půl roku neřekla, že s babičkou bydlíme. Ani to, že naše rodina je prostě tak trochu zemědělská (kvůli babičce právě) a tak máme slepice a králíky, pěstujeme okurky, rajčata atd. Samozřejmě to není u baráku, ta parcelka je někde úplně jinde ve vesnici, ale stejně. Zahradu u baráku máme moc hezkou, bazén, pergola, všechno fajn. Jenže ta babička. Pořád se do něčeho montuje, ráno, odpoledne a večer chodí krmit to svoje zvířectvo. Nikdo nemá žádné soukromí. Pořád křičí přes celej barák, musí všechno vědět, leze mi do pokoje, furt něco. Otravuje mě to. Přitom bych toho svýho k nám ráda vzala, chci mu taky uvařit a taky s ním být u sebe v pokoji. Jenže copak to jde..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no, těžko radit, ale asii bych si o tom promluvila i s rodiči a hlavně bych svému příteli řekla pravdu a svěřila se, co tě trápí a proč ho třeba nechceš vzít k vám. Jinak u nás je to podobné v tom, že manžel v životě nikde nikdy nebyl, až se mnou, my cestovali pořád, bohužel se naši pak rozvedli, tatínek se stal workoholikem a peciválem zahradovým-nehne se od domu, a tak má také dům a zahradu jak ze škatulky, mamina by zase ráda měla, ale veškeré finance dala do našich studií, takže žije v domě, který díky nám dětem má novou fasádu, střechu, ale uvnitř je starý nábytek, prababička, která už začíná trpět stařeckou demencí, také je zvědavá jak opice a navíc už je u ní problém s hygienou-maminka je z toho na mrtvici, také si domů nikoho nevodí. No, já to manžovi řekla vše předem a byl připravený a tak to tak dnes bereme i s humorem, mamině se snažíme pomoci...pokud tě miluje a je takový, jak píšeš, přejde to a nebude to řešit a přizpůsobí se, také jsem dnes už manžela u nás posílala do jiné koupelny, a na jiný záchod apod...no a jinak bych dala řeč s rodiči i babičkou a pokojík bych si klidně zamykala, aby mi tam nechodila, také to tak děláme, je to tvoje tteritórium. A jinak, opravdu, pokud o tebe stojí, nezáleží mu na řadovce a parcele a babičce, ale na tobě a když mu vše popravdě řekneš, i to, že jste místo oprav cestovali, určo se ti smát nebude...ani tě odsuzovat

  • Podle mě je to úplně hloupost. Jste spolu půl roku a miluje Tě takovou jaká jsi, se vším všudy, vůbec bych neřešila ani babičku, ani to, jak bydlíte. Nestyď se za to. On určitě ví, že každý si nemůže dovolit bydle v nóbl novém rodinném domečku. Vždyť na tom není nic špatného, mnoho lidí bydlí ještě hůř.

  • Půl roku není moc dlouhá doba. Já jsem s přítelem přes tři roky a v sexu to mám asi tak jako ty. A tu babičku bych taky neřešila. S námi babička nebydlí, ale i tak je to hrozné a přítel o tom ví. Doma máme kocoura, takže nepořádek je tu pořád a ségra taky není moc na ten úklid a má pokoj vedle mě, takže když ona tam má přítele, tak ti řeknu, že poslouchat celej den jak to tam dělaj, taky nic moc.... ale přítel je tu skoro každý víkend, promluvili jsme si o všem, pár hádek kvůli nim bylo, ale přežili jsme to...

  • K tomu prvnímu problému, mám pocit, že tě trápí mykóza. Oslabená imunita po zánětu. Být tebou, bych šla k doktorovi a řekla mu, že máš problém. Zvlášť pokud to bylo před zánětem močáku OK.
    Druhý problém. K tomu mám taky hodně co říct. Můj přítel bydlí v nádherném domě. Po rekonstrukci, všechno jako z reklamy na dokonalé bydlení. Naše rodina bydlí v malém bytě, kde máme zařízení(nábytek, kuchyň, koberce,...) staré 24 let. Nějaké velké soukromí nám tam nehrozí, leda přes noc v obýváku na gauči. Jenže ten gauč teď obývá taky moje babička, takže k nám může jen na skok.
    Jestliže tě má rád, a to má podle toho, co píšeš, tak mu to bude úplně jedno. Jediná pomoc je pořádný dveře u pokoje a klíč v zámku, když tam babi vchází, kdy se jí zachce. Pokud nevadí Tvým rodičům, že spolu spíte, tak neřeš ani případné dobývání babičky do pokoje.
    Hlavně si uvědom, že budete mít vlastní bydlení a bude jiné, než to u rodičů.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist