Problémy s přítelem

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42519 15.11.2012 20:00

Ahoj holky,
mám skoro 2 a půl roku přítele. Mě je 18, jemu 20. Občas jsme se malinko nepohodli, ale poslední dobou mám pocit, že už ho nějak přestávám zajímat...
Nenapíše, neozve se, vůbec ho nezajímá kdy se uvidíme. Prostě kdybych se já, aktivistka, nezeptala jestli můžu k němu v pátek přijít, tak bychom se asi ani neviděli.
Chodí asi 300m od mé školy do práce a ještě se nestalo, že by za mnou přišel (i třeba jen na chvíli), musela jsem mu vždycky napsat. Chápu, že má náročnou práci, rozumím tomu.
Na facebooku mě chodí často kontrolovat a pak mi vyčítá, že si určitě píšu s milencema. Zní to možná komicky, ale když mi to říká den co den, začíná mě to pomalu ale jistě unavovat.

Ten stereotyp mě unavuje... Přijde mi, že náš vztah se zasekl na nějakým místě a neposouvá se výš. Přestal se o mě snažit, jestli jsem to dobře pochopila. Když mi pak píšou jiní lichotky a komplimenty, zvou mě ven nebo do kina, ještě se na mě zlobí a je naštvaný, přitom pro to nic neudělá...říkám si kde se stala chyba, že mě můj přítel tak zanedbává...

Co by jste na mém místě dělali vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tady je každá rada drahá... Těžko říct... Zkus se udělat víc vzácná, neozývej se mu, nebuď ta aktivnější, nech se zase trochu dobývat. Klidně si i piš s někým jiným, samozřejmě něco nevinného, ale ať vidí, že je o tebe zájem. Když bude zuřit, zkus ho popíchnout větou "měl by sis mě asi víc hlídat"... Chlapi jsou ješitní a tohle většinou zabere ;)

  • Řešila jsem nedávno ten samý problém, s přítelem jsem se rozešla a všechno se vyřešilo. :)

  • tak s takovou bych já mu nepsala kašlala bych na to...začla bych se chovat tak jako on... zkusila bych to vydržet aspoň 14 dnů...kdyby se on neozval...hold by měl smůlu a řekla bych mu pááá...láska neláska tohle chování bych nevydržela...

  • Přesně jak píše princessska: udělej se vzácnější.Tu větu bych aler aději vynechala,aby sis to neudělala ještě horší.Taky se mi to ttakhle stalo..Zkoušeli jste třeba experimentovat v sexu?Nebo si udělat někam výlet,nějak ten vztah zpestřit.My sme spolu s manželem už 8mým rokem a ten stereotyp máme už od 2 roků,co jsme spolu,ale občas si ho nějak zpestříme ;) ted' jsme ho zpestřili až až,máme mimi,ale na to vy máte čas :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist