Problémy s přítelem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438477 1.8.2021 16:47

Ahoj holky,potřebovala bych názor nebo nějakou radu? Sama nevím..
Jsme spolu s přítelem 5 let ale poslední rok se začal chovat divně...Našel si jinou práci a od té doby je jako vyměněný..Vždycky to byl hodný chlap,udělal mi co mi na očích viděl a dost si mě vážil..Ale ten poslední rok,je to někdo jiný..Začal se chovat povýšenecky a arogantně,předtím jsme měli oba skoro stéjný plat ale teď se před všema vychlubuje že má vyšší plat než já a že mu konečně zbydou peníze i na užívání než dáváni všeho jen do mě (výlety,akce,nájem a jídlo jsme vždycky platili z obou platů,ne jen z jeho)..Nedávno jsme se dost pohádali,protože jsem mu z práce volala ať zajde pro něco na večeři protože já to nestihnu (měl ranní a já odpolední),večer když jsem přišla domů tak se mě hned ve dveřích zeptal co bude na večeři,když jsem mu řekla že to měl na starost on tak se do mě pustil..Byl tak hnusně arogantní,pořád jen on,on,on,že ho mám pochopit že on není ženská v domácnosti,že já dojdu domů a hned si sednu s cigaretou a nic nedělám (přitom co se domácích práci týče,má na starost jen vynášení odpadků,ve vaření se střídáme a já uklízím buď před odpolední,nebo po ranní)..No a včera to bylo už nad moje síly..Mám za sebou dost blbý pracovní týden,v pátek po odpolední jsem se jen převlékla a hned usnula,neodlíčila jsem se...Včera ráno mě budil že mám jít okamžitě do koupelny,lekla jsem se že se něco stalo s vodou,že vytápíme sousedy nebo něco ale ne,on mě nasměroval k zrcadlu a zeptal se mě,jestli jsem normální,když jsem se zeptala proč tak mi řekl že už nechce usínat vedle někoho kdo se neupraví před spaním (je fakt že to bylo už 3tí týden co jsem v pátek po odpolední sebou pleskla do postele a ani se neosprchovala ale na druhý den ráno jdu automaticky do koupelny) ale i tak,je normální si tohle ke mě dovolit? Zase jsme se pohádali,odešel ven za novýma kamarádama z práce a vrátil se až večer..Jen jsem ho pozdravila,omluvila se,on si mě prohlédl a řekl "mohla ses aspoň přes ten den trochu namalovat"..Zase jsem se do něj pustila..2 hodiny na to jsme se usmířili a v pohodě spolu usnuli..Dneska jsem vstala,nachystal mi snídani i kávu a nevím jestli to měla být omluva nebo co ale řekl mi "včera mi chybělo málo a praštil bych tě,zasloužila sis to.."..Při hádkách jsem většinou jako štěně v koutě a i když do něj vjedu s nějkou výčitkou,tak jsem to stejně pak já,která jen sedí a poslouchá..A za tohle bych si zasloužila aby mě praštil? Nebo nevím..Co si o tom myslíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rekla bych, ze mate po vztahu. Chlap kdyz se chce zbavit ženské a je zbabělec ( aby ji to rekl narovinu ) tak vetsinou otočí chovani. Coz podle toho co pises se stalo. Vetsinou se to stupnuje a chlap jen ceka, kdy ti to natolik znechuti ze budes chtit ty ten vztah ukončit. Aby on nebyl ten spatnej.
    Ani bych se nedivila kdyby uz nekde mel "nahlidlou" jinou...pokud uz ju nemá.
    Uprimne toto bych si nenechala. Kazda mame narok byt nekdy za "smudlu" proste placnou sebou do postele a spat,vzdyt rano se to napravi. Ale chlap by to mel přehlédnout,kdyz te miluje.

  • macicekkajik1.8.2021 17:49

    Hodně bych zvažovala nad tím přítele opustit, protože jestli ti řekl, že chybělo málo a jednu ti vrazil, tak příště to klidně udělá. Jde vidět, že vyšší plat u něj rozpoutalo to, co se v něm ukrývalo a bude se to jen stupňovat. Dostal moc a to se mu líbí. Držím palce, ať v sobě najdeš hrdost a sílu se mu postavit. Nenech si nic líbit.

  • Nezačal dělat nějakého manažera?
    Můj ex-manzel se taky vyrazne změnil potom, co začal dělat takovou práci.
    A pokud vám byl schopen říct,že stačilo málo a dostala by jste facku,tak pokud k tomu přepočtu jeho chování, tak by mne skončil a balila bych mu kufr.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist