Problémy s přítelem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408006 19.4.2019 0:09

Ahoj. S přítelem jsme spolu chodili 2 roky. Během vztahu jsme zažili nějaké nepříjemnosti z přítele strany a já jsem mu to vše odpustila. Ale pak časem na mě dolehaly špatne věci od partnera a problémy ostatní. Bylo jich strašně moc a ja se sesypala. Měla jsem deprese,sebeposkozovala jsem se a byla jsem totálně na dně...už to dál nešlo. Kvůli mé psychice jsem skončila i v nemocnini z jedné jediné malé hádce. Nemohla jsem dýchat. Těch problémů okolo mě bylo strašně moc...a ja se z toho takhle hroutila. Přítel mi nepomáhal.Hrozně moc jsem ho prosila o pomoct,že ty problémy nezvládám. Ale jemu to bylo úplně jedno....i to poškozování. Ja se pak začala chovat ošklivě,protože jsem nedostavala pomoci a přítel byl na mě přes ty všechny mé problémy protivnej,neměl pochopení a nic... A pak se se mnou rozešel prý kvůli mému chování. Ja vím,ze jsem se pak chovala špatně,ale on na mě byl prostě ošklivý a já potřebovala pomoct. Myslím si,že kdyby mě miloval,tak by mi pomohl....A dnes on furt ze mě miluje ale neví,jestli se mnou chce být a podobně. Ja jsem si své chyby uvědomila a prostě jsem se z toho špatného dostala.ale nevím,co mám dělat. On se mnou teď zase chodí,ale asi tak,že se vidíme jednou za dva týdny na pět minut.... jsem v zacarovanem kruhu a potřebovala bych pomoct.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • WojKa19.4.2019 7:07

    Važ si trochu sebe sama. Sama píšeš, že když Ti bylo opravdu zle, tak na Tebe kašlal. Tohle není dobrý přítel. Umíš si s někým takovým představit svou budoucnost? A ještě tedy představa, že bych byla s někým kvůli komu jsem si ubližovala. Opravdu máš na víc než se zahazovat s takovým ubožákem. Hodně štěstí a hlavně správné rozhodnutí!

  • Francy19.4.2019 10:25

    První velká chyba, která je na tvé straně je přílišná závislost na partnerovi! A od toho se odvíjí všechno ostatní. Pohádali jste se a ty si skončila v nemocnici? Co až ti umře někdo z rodiny, to skončíš na psychiatrii? Měj svou hrdost. Tím nechci říct, že je chyba jen na tvé straně. Přítel ti pomoci měl, alespoň vidíš, že za to nestojí. Nevím na co čekáš, pošli ho do zádele, dej hlavu nahoru a jdi dál.

  • Zapomeň na něj. Jak se říká : v nouzi poznáš přítele. A to on nebyl, kdyz jsi to potřebovala.

  • Kazda mince ma dve strany. Osobne mi prijdes jako hysterka, co breci v koute o pozornost a divis se, ze utika pryc. Osobne bych taky dala ruce pryc od holky bez sebevedomi a sebeucty. A pak se zacnes (predpokladam) rezat, protoze ze zoufalstvi uz te nic jinyho nenapada. Me prijde, ze bys spis mela zajit k psychologovi ci psychiatrovi, nez si zacnes nejaky vztah. Jestli se k tobe chlap chova hnusne, tak se s nim mas pohadat a nebo ho rovnou poslat do haje, nez abys mu brecela na rameni a prosila, at te ma rad, vzdyt to je blbost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist