Problémy s partnerem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #157845 25.9.2013 14:56

Posledni dobou si silene nerozumime s partnerem.. v sobotu spolu budeme tri mesice a slysela jsem ze existuje nejaka krize, ktera vzdycky prijde po tech trech mesicich a pak se uvidi jestli spolu ti dva budou a nebo jestli si nerozumi a radeji se rozejdou, co si o tom myslite ? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek25.9.2013 15:07

    Říká se, že po 3 měsících opadá největší zamilovanost, ale myslím si, že pokud si vyloženě šíleně nerozumíte po 3 měsících, tak to fakt nemá smysl..

  • Já nevím, my jsme spolu teda rok a půl a zatím jsme žádnou "krizi" neměli... :) Jasně, střídá se lepší a horší období, jednou se dva měsíce úplně zbožňujeme, pořád si píšeme, ťuťuňuňu, a pak zase nějaký čas na sebe vrčíme a chceme mít každý svůj klid. Ale pořád jsme to my a k životu to asi patří. ;) Takže to chce podívat se na to rozumně, jestli to má budoucnost, tak se o to snažit, jestli ne, radši hledat jinde. :)

  • Tak ono tak záleží na tom, jestli ho miluješ a on tebe. Pokud se nehádáte v kuse a nejste oba neštastní jak šafářův fvoreček, tak si myslím, že nejlepší je počkat a uvidíte. Buď se to uklidní anebo vyhrotí a aspoň budeš mít jasno...

  • Nějaké intervali s krizemi a nekrizemi.... to je odvozené od ročních dob - např. 3 měsíce, čtvrt roku, manželská krize po každých 7 letech, atd.
    Ale podle mě je to blbost.
    Já mám přítele skoro 12 let - samo, že krize jsou a šíleně si nerozumíme dvakrát do měsíce ;-), ale záleží co od toho druhého očekáváš, pokud si řekneš, že to nemůže splnit, není dobré čekat, že se kvůli tobě v tom nebo v tom změní. On se totiž nezmění a ty pravděpodobně taky ne.
    Zkuste si o tom promluvit - mluvení je nejlepší - nemusíte to řešit na nějaké vysoké úrovni, jen jestli máte stejné úvahy... pak se to vytříbí samo!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist