Problémy s močením

Otázku položila: Elisabett2 8.11.2011 18:20

Ahoj dámy, mám problémek.
Poslední dobou mám neustálé nutkání na malou. Zajdu si na WC a do pěti minut se mi chce zas. Není to ani tak pocit plného měchýře, jako spíš nějaké dráždění na konci močové trubice. Na záchod pak třeba nejdu, jelikož si max. trochu crbnu, takže to jakoby potlačuju, ale je to dost nepříjemné na psychiku. Neměla některá z Vás podobný problém?
Zkoušela jsem už i brusinkovej čaj, poslední vyšetření moči dopadly dobře, tak nevím.

Těhu nejsem, MS přišla normálně, dokonce dřív, i když slabší, ale sliznice odcházela normálně.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jestli to neni zánět močáku. Měla jsem to podobný.

  • Taky na to trpím... Je to zánět.
    Chce to urologické čaje 2-4 litry a teplo...nahřívat bříško,dát si teplou koupel a zalehnut.A hlavně oblíkat.
    Znám to,trpím na to dost,je to dost nepříjemné...
    Tak s ekoukej kulírovat.

  • Vypadá to na zánět močové trubice, brusinky jsou dobrá prevence, ale při akutních potížích mi pomáhal extrakt z Lichořeřišnice...kape se první den každou půl hodinu, pak 4x denně, hodně pít, můžeš urologický čaj - bakterie se nebude moct dobře uchytit. Pokud budou potíže přetrvávat dál, určitě zajít k lékaři pro rozbor moči...pokud se objeví krev, ihned pro antibiotika.

  • ahojky, může se jednat o nějaký gynekologický problém, tyto dvě soustavy jsou hodně propojené...případně syndrom dráždivého močového měchýře, ten se dá řešit i léky, ale musí se vyloučit jiná např. gynekologická příčina...
    Já na tohle taky trpěla, léky jsem vyzkoušela, ale nepomohly, nutkání zůstalo, ale úsilí s jakým jsem se musela vyprazdňovat bylo až moc velké a povětšinou marné ;-)...Dostala jsem se dokonce do rukou urologa a ten to uzavřel tím, že problém je po stránce gynekologické...Určitě se nech vyšetřit. Pokud moč byla negativní, tak to sázím na ženské problémy ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist